Goud inwisselen voor geld

Ben jij in de financiële problemen gekomen door de inflatie net zoals vele andere Nederlanders? Dan hebben wij een goede oplossing voor jou. Goud inwisselen voor geld is een goede manier om aan een extra zakcentje te komen. Goud inleveren kan jou namelijk een aardig zakcentje opleveren. Helemaal als jij veel goud in huis hebt liggen waar je toch niets meer mee doet. Maar hoe doe je dat, goud inwisselen? Goud inleveren doe je heel eenvoudig met Onlinegoudinkoop.nl.

Bestel een taxatiepakket Bereken je waarde!

Goud inwisselen

Direct je goud
waarde weten?

Jelle
+31 74 700 2300
 • Volledig verzekerde verzending
 • Volledig discrete verzending
 • Gefilmde taxaties
 • Goud-terug-garantie

Eerlijke prijs voor je sieraden

Weet je wat jouw sieraden, erfenis en munten waard zijn? Wij zijn een groothandel in edelmetalen die nu ook toegankelijk is voor particulieren. Met meer dan tien jaar ervaring bieden wij u een eerlijke prijs.

Geld op je rekening in 4 stappen

 • 1. Kies de levering

  Er zijn drie leveringen om uit te kiezen

 • 2. Stuur je objecten

  Verstuur via verzekerde verzending

 • 3. Ontvang een bod

  Eerlijk en vrijblijvend

 • 4. Uitbetaling

  Altijd binnen 24 uur

Bereken snel je waarde!

Bereken snel en eenvoudig de waarde van je edelmetalen.

Goud inleveren

Onlinegoudinkoop.nl koopt jouw goud, zilver en andere edelmetalen in en geeft jou hier een goede goud inwissel prijs voor terug. Maar hoe werkt dat goud inleveren nou eigenlijk? Goud inwisselen bij Onlinegoudinkoop.nl is heel eenvoudig. Hiervoor heb je alleen een brievenbus nodig! Via de website vraag je een verzendpakket aan. Het verzendpakket zul je binnen enkele dagen bij jou thuis ontvangen. In het verzendpakket zit een verzendenvelop en een formulier. De verzendenvelop vul je met het goud en zilver dat jij wil inwisselen. Op het formulier vul jij jouw persoonlijke gegevens in. Vervolgens stuur je het verzendenvelop met het goud en zilver dat jij wil inwisselen en het formulier met jouw persoonlijke gegevens op naar Onlinegoudinkoop.nl via de post. De verzending is volledig verzekerd zodat jij je niet druk hoeft te maken. Bevat de verzendenvelop goud, zilver of ander edelmetaal met een zeer hoge waarde? Dan is het nog mogelijk om de verzendenvelop extra te laten verzekeren.

Direct je goud
waarde weten?

Jelle
+31 74 700 2300
Goud inwisselen Goud inwisselen

Wat kun je allemaal verkopen?

Bij Onlinegoudinkoop.nl kun je niet alleen maar goud en zilver verkopen. Wij kopen alle edelmetalen in. Denk dan aan palladium, edelstenen en platina. Het is mogelijk om bij Onlinegoudinkoop.nl gebroken goud, klompjes, munten of baren te verkopen. Daarnaast kopen wij ook tandgoud in. Het is niet erg als het tandgoud nog tandresten of keramiek bevat. Bij Onlinegoudinkoop.nl zijn wij gespecialiseerd in het aankopen van tandgoud.
Wij kopen alle edelmetalen in vanaf de kleinste hoeveelheden. Het is dus niet erg als jij kleine hoeveelheden wil verkopen.

Online Goudinkoop - Hoe het werkt

De taxatie na het Goud inwisselen

Zodra wij bij Onlinegoudinkoop.nl de verzendenvelop die jij naar ons hebt opgestuurd hebben ontvangen, zullen wij overgaan tot de waardebepaling van jouw goud en andere edelmetalen. Het goud zal ten eerste officieel worden gewogen en getaxeerd. Dit gebeurt bij ons altijd terwijl het op beeld wordt opgenomen. Op die manier kun jij er zeker van zijn dat dit gebeurt op de juiste manier. Na het wegen en taxeren van jouw goud of edelmetalen zullen wij jou een bod opsturen via de mail. Je hebt altijd de keuze of je ons bod wel of niet accepteert. Accepteer je het bod niet, wordt het goud weer volledig verzekerd naar jou opgestuurd via de post. Het bod dat wij uitbrengen is dus altijd volledig vrijblijvend. Wij bij Onlinegoudinkoop.nl geven jou altijd een eerlijke goud inwissel prijs bij het edelmetalen, goud en zilver inwisselen.

De waarde

De waarde van edelmetalen hangt van een aantal dingen af. Zo hangt de waarde bijvoorbeeld af van de vorm en de kwaliteit waarin het verkocht wordt. Natuurlijk speelt de actuele koers ook altijd een rol wanneer de waarde wordt bepaald. Ben jij benieuwd naar de actuele koersen van goud of andere edelmetalen? Bekijk dan eens onze pagina actuele koersen. Op deze pagina kun je altijd de actuele koersen vinden van alle edelmetalen. De koersen op de actuele koersen pagina worden continu ververst en zijn altijd up-to-date. Dan weet jij meteen wat je kan verwachten als jij jouw goud gaat inwisselen.

Wil jij precies weten hoeveel het goud dat jij wil inwisselen waard is? Gebruik dan onze online calculator. Met de online calculator kun je snel en eenvoudig de waarde van jouw goud, zilver en andere edelmetalen bepalen. Je vult het soort edelmetaal in, hoeveel karaat het is en het gewicht in gram. De online calculator zal dan precies berekenen hoeveel het goud waard is.

Zilver en goud inwisselen voor geld

Als jij ons bod accepteert sturen wij jou altijd binnen 24 uur na jouw bevestiging van het aanbod het geld op. Het geld sturen wij naar jou op naar jouw bank. Het geld staat dan vaak dezelfde dag nog op jouw rekening afhankelijk van jouw bank. Het is mogelijk om het geld persoonlijk op te komen halen als dit jouw voorkeur heeft. Je kunt het geld dan ophalen bij ons op locatie.
Het is mogelijk om het goud of andere edelmetalen te verkopen op locatie, zoals bijvoorbeeld bij jou op kantoor of bij jouw thuis. Het goud zal dan op locatie getaxeerd worden en de betaling wordt dan direct naar jouw bank overgemaakt.

Goud-Terug-Garantie

Als jij overgaat tot het goud verkopen bij Onlinegoudinkoop.nl zorgen wij ervoor dat dit volledig risicoloos gebeurt. Dit noemen wij de Goud-Terug-Garantie. De Goud-Terug-Garantie betekent dat in het geval dat jij besluit niet overgaan tot verkopen, jij het opgestuurde goud altijd volledig onbeschadigd terug zult ontvangen. Het terugsturen is volledig verzekerd en gratis.

Onlinegoudinkoop.nl

Wij bij Onlinegoudinkoop.nl zijn al meer dan tien jaar echte professionals als het gaat om goud inkoop en het inkopen van andere edelmetalen. Wij hebben een echte interesse in de metalen. Wij begrijpen dat edelmetalen een zeer kostbaar bezit is, zowel financieel als emotioneel. Om die reden behandelen wij de edelmetalen altijd met de juiste zorg en kun jij ervan uitgaan dat alles rondom de verkoop soepel, eerlijk en verzekerd zal verlopen.

Koersen

Hier kunt u de meest actuele koersen van de edelmetalen vinden. De koersen worden continue ververst en zijn dus de meest up-to-date koersen.