Hoe goud verkopen? Lees er alles over in onze blog!

Oud goud verkopen

Heb jij oud goud in huis liggen waar jij niets meer mee doet en vraag jij je af waar kan ik mijn goud verkopen? Veel mensen hebben goud in huis dat zij misschien geërfd hebben, niet meer dragen of niet meer mooi vinden omdat het sieraad uit de mode is. Met Onlinegoudinkoop.nl hoef jij je niet meer af te vragen waar kan ik mijn goud verkopen of hoe goud verkopen. Je hoeft zelfs niet meer naar een inwisselkantoor of pandjeshuis in het centrum van jouw stad. Met Onlinegoudinkoop.nl heb je alleen een brievenbus nodig om het goud met de post te verzenden. Dat maakt munten verkopen Amersfoort en goud verkopen in elke andere stad een eitje!

Waar het beste goud verkopen

Waar het beste goud verkopen of waar veilig goud verkopen is geen onbeantwoorde vraag meer. Je hoeft niet meer op het internet te zoeken naar termen als hoe kan ik goud verkopen, waar oude munten verkopen of hoe kun je goud verkopen. Onlinegoudinkoop.nl heeft het namelijk heel makkelijk gemaakt voor jou. Goud verkopen via Onlinegoudinkoop.nl is namelijk ontzettend makkelijk, snel én veilig.
Het maakt niet uit waar je woont in Nederland, goud verkopen Utrecht en goud verkopen Den Haag doe je met Onlinegoudinkoop.nl. Ben jij nu benieuwd naar goud verkopen, hoe werkt dat dan? Lees dan gauw verder.

Hoe het jou veel geld kan opleveren

Met jouw goud verkopen kun je veel geld verdienen. Een extra zakcentje is natuurlijk altijd leuk. Helemaal als je toch niets meer met het goud of zilver doet en het maar in de kast of op zolder ligt. Ben jij benieuwd hoe goud verkopen jou veel geld kan opleveren? Wat de verkoop van jouw goud zou kunnen opleveren kun je heel gemakkelijk zelf berekenen. Gebruik hiervoor de online calculator op de website van Onlinegoudinkoop.nl. Je vult in welk edelmetaal het is, hoeveel karaats goud het is en dat het gewicht in gram is van het edelmetaal. De actuele koersen van goud, zilver, platina en palladium kun je ook bekijken op de website. De koersen worden continu ververst zodat je altijd op elk moment van de dag de actuele koersen kan bekijken.

Online goud verkopen

Onlinegoudinkoop.nl heeft al meer dan tien jaar ervaring op het gebied van goud en andere edelmetalen inkopen en verkopen, oude munten verkopen en het taxeren van edelmetalen. Zij hebben een echte interesse in edelmetalen en gaan met de hoogste zorg om met jouw sieraden, antiek zilver of munten. Deze objecten kunnen namelijk veel waarde hebben voor de verkoper, zowel financieel als emotioneel. Waar oud goud verkopen eerst een hele taak was, maakt Onlinegoudinkoop.nl het erg gemakkelijk voor jou.

Hoe goud verkopen in zijn werk gaat zullen wij jou uitleggen. Goud verkopen bij Onlinegoudinkoop.nl doe je door op hun website een taxatiepakket aan te vragen. Het taxatiepakket zul je binnen een paar dagen ontvangen bij de post. In het taxatiepakket zit een verzendenvelop en een formulier. Op het formulier vul je jouw persoonlijke gegevens in. Het verzendenvelop vul je met het oud goud, gouden munten of zilveren sieraden die je graag wil verkopen. De verzendenvelop verstuur je met de post op naar Onlinegoudinkoop.nl. De verzending is volledig gratis en verzekerd.


Zodra zij jouw verzendenvelop met jouw goud hebben ontvangen gaan zij over tot de waardebepaling. Tijdens de waardebepaling wordt het goud gewogen en getaxeerd. Dit doen zij altijd terwijl dit wordt opgenomen op beeld zodat de klant er zeker van kan zijn dat dit gebeurt op de correcte manier. Als het goud, zilver of ander edelmetaal is gewogen en getaxeerd ontvang je een bod via de mail. Je hebt altijd zelf de keuze of je dit bod wel of niet accepteert. Accepteer je het bod niet, zal het goud weer naar jou terug worden verzonden via de post. Ook deze zending is volledig gratis en verzekerd. Als je het bod wel accepteert, zal het geld dat jij hebt verdiend met de verkoop naar jouw bankrekening worden gestuurd. Binnen 24 uur na de ontvangst van de bevestiging van ons bod zul je het geld ontvangen.


Stuur jij liever niet het goud op via de post omdat het erg veel waarde heeft? Het is mogelijk om een afspraak te maken bij jou thuis of bij ons op kantoor. Een medewerker zal dan bij jou thuis of op kantoor langskomen. Het edelmetaal zal dan onmiddelijk worden gewogen en getaxeerd en het geld wordt direct overgeschreven naar jouw bank. Waar kan ik mijn goud verkopen of waar oud goud verkopen is nooit meer een vraag dankzij Onlinegoudinkoop.nl.

Online Goudinkoop - Hoe het werkt

Eerlijke prijs voor je sieraden

Weet je wat jouw sieraden, erfenis en munten waard zijn? Wij zijn een groothandel in edelmetalen die nu ook toegankelijk is voor particulieren. Met meer dan tien jaar ervaring bieden wij u een eerlijke prijs.

Geld op je rekening in 4 stappen

 • 1. Kies de levering

  Er zijn drie leveringen om uit te kiezen

 • 2. Stuur je objecten

  Verstuur via verzekerde verzending

 • 3. Ontvang een bod

  Eerlijk en vrijblijvend

 • 4. Uitbetaling

  Altijd binnen 24 uur

Koersen

Hier kunt u de meest actuele koersen van de edelmetalen vinden. De koersen worden continue ververst en zijn dus de meest up-to-date koersen.