Je edelmetalen online verpanden?

Wil je je spullen inruilen voor geld? Bij ons kun je je edelmetalen gemakkelijk online verpanden. Bereken de waarde via onze online calculator en verzilver je bedrag veilig en snel.

Bestel een taxatiepakket Bereken je waarde!

Goud Verpanden

Direct je goud
waarde weten?

Jelle
+31 74 700 2300
 • Volledig verzekerde verzending
 • Volledig discrete verzending
 • Gefilmde taxaties
 • Goud-terug-garantie

Eerlijke prijs voor je sieraden

Weet je wat jouw sieraden, erfenis en munten waard zijn? Wij zijn een groothandel in edelmetalen die nu ook toegankelijk is voor particulieren. Met meer dan tien jaar ervaring bieden wij u een eerlijke prijs.

Geld op je rekening in 4 stappen

 • 1. Kies de levering

  Er zijn drie leveringen om uit te kiezen

 • 2. Stuur je objecten

  Verstuur via verzekerde verzending

 • 3. Ontvang een bod

  Eerlijk en vrijblijvend

 • 4. Uitbetaling

  Altijd binnen 24 uur

Edelmetalen online verpanden? Onlinegoudinkoop!

Het is ook mogelijk om jouw goud, zilver of andere edelmetalen te verpanden bij Onlinegoudinkoop.nl. Dit kan erg goed uitkomen wanneer je even krap bij kas zit en je jouw goud of andere edelmetalen liever niet wil verkopen omdat jij er veel emotionele of financiële waarde aan hecht.

Verpanden betekenis

Wat is verpanden, en hoe kun je het beste je spullen verpanden? Geef je goud of andere edelmetalen aan Onlinegoudinkoop.nl als onderpand. Je ontvangt dan een leningsbedrag dat je na een bepaalde tijd moet terugbetalen.

Direct je goud
waarde weten?

Jelle
+31 74 700 2300
Verpanden Verpanden

Hoe werkt het online verpanden?

Wanneer jij jouw goud, zilver of andere edelmetalen gaat verpanden bij ons hoef je niet meer op zoek te gaan naar een pandjeshuis in de stad. Het enige wat je nodig hebt is een brievenbus. Het is bij Onlinegoudinkoop.nl namelijk mogelijk om de objecten die jij wil verpanden via de post naar ons op te sturen.

Wij geven jou een goudeerlijk bedrag wanneer jij ervoor kiest jouw goud, sieraden en edelmetalen te verpanden. Op die manier kun jij het maximale uit de verpanding halen en heb jij een extra zakcentje.

Online Goudinkoop - Hoe het werkt

Welke edelmetalen kan ik verpanden?

Je kunt bij ons alle soorten edelmetalen online verpanden. Denk dan bijvoorbeeld aan goud, zilver, palladium, platina en rhodium. Het maakt niet uit of gaat om een beleggingsmunt of dat het goud verwerkt is in een sieraad. Bij ons kun je terecht voor het verpanden van al jouw edelmetalen in alle vormen.

Verpanden van edelmetalen

Heb ik een BKR-check nodig?

Een BKR-check is bij ons niet nodig. De lening wordt zeer snel verwerkt. Het enige wat je hoeft te doen is jezelf identificeren bij het opmaken van het contract.

Nadat je een verpandingspakket hebt aangevraagd en het goud of ander edelmetaal hebt opgestuurd naar ons beginnen wij met de waardebepaling. Wij zullen het goud of ander edelmetaal dan wegen en taxeren. Het wegen en taxeren wordt op beeld opgenomen. Zo kun jij er altijd zeker van zijn dat dit op de juiste manier gebeurt. Aan de hand van de waardebepaling zal het contract voor de verpanding worden opgesteld. Het contract heeft een termijn van minimaal 3 maanden met een maximale rente van 4,5% per maand. Wanneer je het volledig geleende bedrag inclusief de rente hebt terugbetaald, sturen wij jouw sieraden, goud en edelmetalen die je verpand hebt weer naar jou terug via de post. De verzendkosten zullen ook in rekening gebracht worden.

Om erachter te komen wat jouw goud, zilver, sieraden of andere edelmetalen waard kunnen zijn kun je gebruikmaken van onze online calculator. In de online calculator vul je het soort edelmetaal in, het gewicht van het object en het karaat of gehalte. De online calculator zou jou een indicatie kunnen geven van de waarde van de objecten die jij van plan bent te verpanden zodat jij weet welk leningsbedrag jij zou kunnen ontvangen. Daarnaast kun je de pagina actuele koersen gebruiken voor het bepalen van de waarde. De pagina actuele koersen toont de actuele koersen van edelmetalen. Deze pagina wordt altijd up-to-date gehouden doordat het continu wordt ververst.

Welke voorwaarden gelden?

Het is mogelijk om de verpanding te verlengen per 3 maanden tot maximaal 6 maanden. Indien er na deze minimale termijn van 3 maanden geen betaling is ontvangen, zullen de toegezonden objecten eigendom worden van Onlinegoudinkoop.nl.

Wij bij Onlinegoudinkoop.nl zitten al meer dan tien jaar in het vak en zijn echte professionals als het gaat om goud en andere edelmetalen. Wij zullen jouw goud en andere edelmetalen altijd behandelen met de beste zorg.

Heb jij nog vragen over de verpanding of heb je andere vragen? Je kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen via ons telefoonnummer of het contactformulier op de website.

Veelgestelde vragen over spullen verpanden bij Onlinegoudinkoop

 • Heb ik een BKR-Check nodig?

  Een BKR-check is bij ons niet nodig. De lening wordt zeer snel verwerkt. Het enige wat je hoeft te doen is jezelf identificeren bij het opmaken van het contract.

 • Welke voorwaarden gelden bij verpanden?

  Het is mogelijk om de verpanding te verlengen per 3 maanden tot maximaal 6 maanden. Indien er na deze minimale termijn van 3 maanden geen betaling is ontvangen, zullen de toegezonden objecten eigendom worden van Onlinegoudinkoop.nl.

Koersen

Hier kunt u de meest actuele koersen van de edelmetalen vinden. De koersen worden continue ververst en zijn dus de meest up-to-date koersen.