Goud Verpanden

In de geschiedenis zijn er veel mensen geweest die veel geld hebben verdiend met het vinden, de verkoop en inkoop van goud. Dit komt doordat goud erg waardevol is en de goudprijs bijna altijd hoog ligt. Tegenwoordig kan ook jij veel geld verdienen met goud inwisselen voor geld. Wij bij Oninegoudinkoop.nl vinden het belangrijk dat goud verpanden voor iedereen mogelijk wordt en daarnaast willen we dit proces voor iedereen eenvoudiger maken.

Bestel een taxatiepakket Bereken je waarde!

Goud Verpanden

Direct je goud
waarde weten?

Jelle
+31 74 700 2300
 • Volledig verzekerde verzending
 • Volledig discrete verzending
 • Gefilmde taxaties
 • Goud-terug-garantie

Eerlijke prijs voor je sieraden

Weet je wat jouw sieraden, erfenis en munten waard zijn? Wij zijn een groothandel in edelmetalen die nu ook toegankelijk is voor particulieren. Met meer dan tien jaar ervaring bieden wij u een eerlijke prijs.

Geld op je rekening in 4 stappen

 • 1. Kies de levering

  Er zijn drie leveringen om uit te kiezen

 • 2. Stuur je objecten

  Verstuur via verzekerde verzending

 • 3. Ontvang een bod

  Eerlijk en vrijblijvend

 • 4. Uitbetaling

  Altijd binnen 24 uur

Goud inwisselen voor geld

Goud inwisselen voor geld is iets wat al gebeurd sinds het eerste klompje goud dat gevonden is. Dat goud inleveren voor geld veel geld kan opleveren heeft meerdere oorzaken. Ten eerste is het moeilijk te vinden. Je hebt veel kennis, geld en tijd nodig om goud te winnen. Daarnaast wordt goud als waardevol gezien omdat het een edelmetaal is. Dit wil zeggen dat goud bestand is tegen corrosie en oxidatie waardeer goud geschikt is om te gebruiken in sieraden en andere voorwerpen. Daarnaast is goud mooi en wordt het vaak gezien als een statussymbool. Ten slotte hangt de waarde van goud af van de vraag en het aanbod. Hoe meer mensen goud willen, hoe meer goud er gevonden zal moeten worden.

Direct je goud
waarde weten?

Jelle
+31 74 700 2300
Goud Verpanden Goud Verpanden

Online goud inwisselen voor geld

Omdat wij het belangrijk vinden dat goud verpanden voor iedereen eenvoudig wordt is het mogelijk om het goud inwisselen voor geld online te regelen. Dit doe je door op de website een taxatiepakket aan te vragen. In het taxatiepakket vind je een verzendenvelop. Vul de verzendenvelop met het goud dat jij wil verkopen en verstuur het naar ons op met de post. Op die manier wordt goud verpanden voor iedereen eenvoudig, je hebt er namelijk alleen een brievenbus voor nodig.

Online Goudinkoop - Hoe het werkt

Hoe werkt het verpanden van gouden sieraden?

Online goud inwisselen voor geld is daarnaast helemaal veilig. Wij bieden de Goud-Terug-Garantie. Met de Goud-Terug-Garantie garanderen wij jou dat het online goud verpanden volledig risicoloos is. Het goud voor het goud verpanden wordt door ons binnen 48 uur na ontvangst op ons bedrijfterrein geanalyseerd. Uit de analyse zal een bod ontstaan dat wij naar jou opsturen. Ga je niet akkoord met ons bod? Dan worden de edelmetalen direct gratis en volledig verzekerd naar u teruggestuurd. Hierbij garanderen wij dat je de sieraden weer onbeschadigd terug ontvangt.

Goud Verpanden

Waar krijg je het meeste geld voor goud?

Wij zien vaak de vraag voorbij komen, waar krijg je het meeste geld voor goud? Wij bij Onlinegoudinkoop.nl geven jou altijd de beste prijs bij het goud verpanden. Ben je benieuwd hoeveel het goud verpanden jou zou kunnen opleveren? Gebruik dan onze pagina actuele koersen. Op deze pagina vind je de actuele koersen van goud, zilver, palladium en platina. De pagina actuele koersen wordt continu ververst zodat deze pagina altijd up-to-date is.
Wil jij graag een preciezere indicatie van wat het goud verpanden jou kan opleveren? Dan kun je onze pagina online calculator gebruiken. Vul in de online calculator in om welk edelmetaal het gaat, hoeveel karaat het voorwerp is en hoeveel het voorwerp weegt. De online calculator zal dan een preciezere indicatie geven van wat het goud verpanden jou kan opleveren.

Hoe werkt goud inruilen voor geld bij Onlinegoudinkoop.nl?

Goud inruilen voor geld is heel eenvoudig met Onlinegoudinkoop.nl. Via de website vraag je een taxatiepakket aan die je thuis via de post ontvangt. Vervolgens is het goud verpanden erg simpel, je de verzendenvelop die je in het taxatiepakket kan vinden met het goud dat jij wil verpanden. De verzendenvelop verstuur je vervolgens naar ons op via de post. Deze verzending is compleet verzekerd.
Zodra wij het goud dat jij wil verkopen of verpanden hebben ontvangen zullen wij overgaan tot het bepalen van de waarde van de voorwerpen. Deze waardebepaling gebeurt altijd terwijl het op beeld wordt opgenomen. Op die manier ben jij ervan verzekerd dat de waardebepaling op de juiste manier plaatsvindt.
Wanneer wij de waarde van het goud hebben bepaald zullen wij jou een bod versturen over het goud verpanden via de e-mail. Je kan er altijd zelf voor kiezen of je ons bod accepteert of niet. Wanneer je dit bod accepteert zullen wij direct overgaan tot de betaling. Afhankelijk van jouw bank staat het geld dan binnen 24 uur na het ontvangen van jouw acceptatie van het bod op jouw bankrekening. Goud inwisselen voor geld is dus heel eenvoudig.

Online Goudinkoop - Hoe het werkt

Hoe werkt goud verpanden bij Onlinegoudinkoop.nl?

Goud verpanden kan een goede oplossing zijn wanneer je even wat krap bij kas zit of wat extra geld nodig hebt. Goud inwisselen voor geld is dan een goede en eenvoudige manier om wat extra geld te verdienen. Goud inleveren voor geld doe je bij Onlinegoudinkoop.nl en hiervoor heb je geen BKR-check nodig. De lening zal snel worden verwerkt en het enige wat je hoeft te doen is jezelf identificeren bij het goud inruilen voor geld.
Bij ons kun je terecht voor het goud verpanden, goud inruilen voor geld en het inruilen van alle andere edelmetalen en edelstenen. Je kan bij ons terecht voor het verkopen van goudbaren, goudklompen, gouden munten verkopen en veel meer. Heb je een voorwerp in huis liggen waarvan je niet zeker weet of wij dit aannemen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We zullen dan samen kijken wat er mogelijk is.

Koersen

Hier kunt u de meest actuele koersen van de edelmetalen vinden. De koersen worden continue ververst en zijn dus de meest up-to-date koersen.