Verzekeringen

Verzendpakket

Het verzenden van uw edelmetalen gaat via een verzendpakket van PostNL. Via deze weg is het voor u 100% kosteloos en volledig verzekerd. Zodra uw pakket door ons ontvangen is zullen onze ervaren vakmensen het kosteloos op waarde schatten. Mocht deze taxatie nou niet naar verwachting zijn dan bieden wij u de optie aan om de edelmetalen retour te zenden. Dit proces is identiek aan het aanvraag-proces.

Automatisch verzekerd en geen verzendkosten

Al onze pakketten zijn inhoudelijk automatisch verzekerd tot € 5.000. Deze verzekering is gratis inbegrepen en dus volledig voor rekening van OnlineGoudinkoop.nl. U betaalt geen verzendkosten via OnlineGoudinkoop.nl.

Hogere waardes?

Indien uw pakket over een hogere waarde beschikt dan de gestelde verzekerde € 5.000 bieden wij u andere mogelijkheden tot een vertrouwde overdracht. Denk hierbij aan een verzekerd transport of bijvoorbeeld de mogelijkheid tot het zelfs aan de deur ophalen van uw eigendommen. Er is dus altijd een vellige, vertrouwde mogelijkheid met uw eigendommen.

Twijfelt u over de waarde van uw zending?

Gebruik dan de gebruiksvriendelijke online calculator of neem contact op met onze klantenservice.

Online Goudinkoop - Hoe het werkt

Eerlijke prijs voor je sieraden

Weet je wat jouw sieraden, erfenis en munten waard zijn? Wij zijn een groothandel in edelmetalen die nu ook toegankelijk is voor particulieren. Met meer dan tien jaar ervaring bieden wij u een eerlijke prijs.

Geld op je rekening in 4 stappen

 • 1. Kies de levering

  Er zijn drie leveringen om uit te kiezen

 • 2. Stuur je objecten

  Verstuur via verzekerde verzending

 • 3. Ontvang een bod

  Eerlijk en vrijblijvend

 • 4. Uitbetaling

  Altijd binnen 24 uur

Koersen

Hier kunt u de meest actuele koersen van de edelmetalen vinden. De koersen worden continue ververst en zijn dus de meest up-to-date koersen.