Hoe werkt het

Stap 1:

U vraagt online een taxatiepakket aan.

Dit doet u eenvoudig via het formulier op de homepagina of op de pagina taxatiepakket bestellen. U kunt ook eerst via de online calculator een inschatting van de waarde van uw edelmetalen maken om vervolgens daarna een taxatiepakket te bestellen.

Stap 2:

U stuurt de edelmetalen volledig verzekerd naar ons toe.

In uw taxatiepakket zit alle informatie die u nodig heeft om ervoor te zorgen dat uw edelmetalen correct bij ons aankomen. In het taxatiepakket zit ook een volledig stappenplan, waarin u door het hele proces meegenomen wordt. U kunt uw pakket traceren via uw PostNL. Wanneer wij uw pakket hebben ontvangen gaan wij direct aan de slag met de taxatie.

Stap 3:

U ontvangt van ons een bod voor uw edelmetalen.

Nadat wij uw edelmetalen zorgvuldig hebben getaxeerd, sturen wij u via de mail een bod voor uw voorwerpen. Deze kunt u vervolgens eenvoudig accepteren.

Stap 4:

U ontvangt het geld zo snel mogelijk op uw rekening

Nadat u het bod hebt geaccepteerd, gaan wij direct aan de slag om het geld op uw rekening te storten. Meestal heeft u het de zelfde dag nog op uw rekening, afhankelijk van uw bank. Snel en eenvoudig!

Online Goudinkoop - Hoe het werkt

Eerlijke prijs voor je sieraden

Weet je wat jouw sieraden, erfenis en munten waard zijn? Wij zijn een groothandel in edelmetalen die nu ook toegankelijk is voor particulieren. Met meer dan tien jaar ervaring bieden wij u een eerlijke prijs.

Geld op je rekening in 4 stappen

 • 1. Kies de levering

  Er zijn drie leveringen om uit te kiezen

 • 2. Stuur je objecten

  Verstuur via verzekerde verzending

 • 3. Ontvang een bod

  Eerlijk en vrijblijvend

 • 4. Uitbetaling

  Altijd binnen 24 uur

Koersen

Hier kunt u de meest actuele koersen van de edelmetalen vinden. De koersen worden continue ververst en zijn dus de meest up-to-date koersen.