Goud verkopen

Op zoek naar een plaats waar je jouw goud kunt verkopen? Of het nu gaat om de verkoop van gouden sieraden, munten, platen of tandgoud: bij ons kun je allerlei soorten fysiek goud verkopen. Je ontvangt bovendien de hoogste prijs garantie! Bereken de waarde van jouw goud, vraag een taxatiepakket aan en je ontvangt een vrijblijvend bod zodra we jouw goud hebben ontvangen. Het pakket is bovendien volledig verzekerd onderweg, waardoor je veilig je goud kunt opsturen. Met meer dan tien jaar ervaring bieden wij een eerlijke prijs voor jouw goud!

Bestel een taxatiepakket Bereken je waarde!

Direct je goud
waarde weten?

Jelle
+31 74 700 2300

Bereken snel je waarde!

Bereken snel en eenvoudig de waarde van je edelmetalen.

Goud verkopen bij Online Goudinkoop

Bij ons kun je terecht met al je edelmetalen, zowel particulier als zakelijk. Wanneer je kiest voor goud verkopen bij Online Goudinkoop, ontvang je een eerlijke prijs. Ons doel? Goud verkopen gangbaar maken voor iedereen, tegen de beste prijs. Wij bieden de hoogste prijs garantie!  Inmiddels hebben wij meer dan 10 jaar ervaring en hebben we veel klanten geholpen bij edelmetalen zoals goud en zilver verkopen.

Je kunt goud verkopen bij de juwelier, maar wist je dat de online verkoop van goud erg gemakkelijk is? Ons proces bestaat uit vier stappen. Allereerst vraag je online een taxatiepakket aan. De informatie in dit pakket helpt je om je edelmetalen goed en bovendien volledig verzekerd op te sturen! Zodra wij het goud hebben ontvangen, gaan we het taxeren. De taxatie wordt gefilmd, waardoor het proces transparant blijft en je precies kunt zien hoe we werken. Vervolgens krijg je via email een vrijblijvend bod van ons. Wanneer je het bod accepteert, ontvang je de prijs van goud verkoop vaak dezelfde dag nog op je rekening. Verkoop goud, zilver of andere edelmetalen dus snel en eenvoudig bij Online Goudinkoop.

Meer weten over hoe het goud verkopen in zijn werking gaat? Klik dan op de link en lees meer over alles wat bij de verkoop komt kijken en wat je van Online Goud Inkoop kunt verwachten.

Hoeveel geld krijg ik voor mijn goud?

Overweeg je verkoop van goud, maar ben je benieuwd wat je daarvoor krijgt? De actuele goudprijs hangt af van verschillende factoren en verandert continue. Zo is bijvoorbeeld het aantal karaats van het goud een belangrijke factor in de prijs van goud verkoop. Van 8 tot 24 karaats: ze hebben allemaal een eigen waarde per gram goud. Daarnaast verandert de waarde van goud ook, zoals de waarde van een aandeel verandert. De koers drukt uit wat de waarde per gram goud is: de goudprijs. Inkoop en verkoop van goud gaat op basis van deze koers.

Als je kijkt naar de prijs van goud verkoop, dan kom je al snel het begrip ‘1 troy ounce verkopen’ tegen. Een troy ounce is een bekende gewichtseenheid voor edelmetalen. Deze standaard gewichtsmaat staat voor 31,103 gram.  De hoogste goudprijs Nederland wordt dan ook vaak uitgedrukt in het bedrag dat je ontvangt voor 1 troy ounce goud verkopen.  Het hoogste bedrag voor goud lag lang in 2012, maar de laatste jaren is de prijs van goud verkoop ook flink gestegen. De hoogste goudprijs Nederland is inmiddels boven de 2.000 dollar per 1 troy ounce goud verkopen geweest.

Benieuwd naar de dagprijs van goud verkoop als je nu je goud zou verkopen? Check de actuele koersen en goudprijs voor de inkoop van dit edelmetaal. Wij bieden altijd de hoogste prijs garantie!

Koersen

Hier kunt u de meest actuele koersen van de edelmetalen vinden. De koersen worden continue ververst en zijn dus de meest up-to-date koersen.

Bereken snel je waarde!

Bereken snel en eenvoudig de waarde van je edelmetalen.

Welke soorten goud kan ik verkopen?

Heb jij goud liggen dat je graag wilt verkopen? Bij ons kun je terecht met allerlei soorten goud. Misschien heb je wel meer liggen dan je denkt. Als je het niet gebruikt, kan het absoluut de moeite waard zijn om te kiezen voor verkoop. Goud is namelijk veel waard!

goudprijs inkoop

Misschien denk je bij goud verkopen alleen aan gouden sieraden verkopen, waar je niets meer mee doet of ineens tegenkomt achterin een lade. Sieraden zijn zeker geschikt voor verkoop en zijn soms meer waard dan je denkt! Maar goud verkopen is meer dan alleen sieraden. Wist je dat ook gouden platen, gouden munten verkopen, tandgoud of goudbaar verkopen geld kan opleveren? Het kan dan ook zeker interessant zijn om die verzamellade in te duiken en te kijken of er edelmetalen tussen zitten die je op kunt sturen voor verkoop. Misschien vind je wel oude munten van vroegere vakanties, verzamelingen of als speelgeld uit je jeugd. Wist je dat ook tandgoud een hoge waarde kan hebben? Vroeger werd er namelijk een hoog gehalte goud gebruikt in kronen en gouden kiezen. Zeker de moeite waard om in te wisselen dus! En zo kunnen we nog wel even doorgaan. Goud bestaat in vele soorten en maten en je kunt met bijna elk type goud bij ons terecht! Wij taxeren dagelijks alle soorten goud en bieden je daar een eerlijke prijs voor.

 

Waar kan ik mijn goud verkopen?

Misschien vraag je je af ‘Waar kan ik mijn goud verkopen?’, of ben je op zoek naar een locatie in de buurt waar je jouw goud kunt verkopen tegen een eerlijke prijs. Wij zijn een geschikte partner voor goud verkopen Nederland. Het enige dat je nodig hebt om jouw goud bij aan ons te verkopen, is een brievenbus in de buurt. Je stuurt het goud met ons taxatiepakket namelijk eenvoudig én volledig verzekerd op. Meer weten over de verkoop van goud in jouw stad?

Goud verkopen - Veelgestelde vragen

 • Hoe kan ik mijn goud verkopen?

  Tegenwoordig kun je goud verkopen gemakkelijk online regelen. Vraag een taxatiepakket van Online Goudinkoop aan, profiteer van verzekerde verzending en ontvang een vrijblijvend, eerlijk bod. Zo kun je je goud inwisselen waar je ook maar woont. Je hebt alleen een brievenbus in de buurt nodig!

 • Hoeveel ontvang ik voor mijn goud?

  Online Goudinkoop biedt altijd de hoogste prijs garantie. Met meer dan 10 jaar ervaring bieden we een eerlijke prijs voor jouw goud. De hoogste goudprijs van Nederland verschilt van dag tot dag, omdat de koers varieert. Met onze online calculator kun je gemakkelijk berekenen hoeveel je ontvangt voor jouw goud.

 • Wat is de waarde van mijn goud?

  Wat je ontvangt wanneer je je goud verkoopt, is iedere dag anders. De dagprijs voor goud verkoop beweegt mee met de actuele koers van het edelmetaal. Benieuwd wat je op dit moment krijgt wanneer je kiest voor 1 troy ounce goud verkopen? Check de actuele koersen en bereken de waarde van jouw goud.

 • Kan ik mijn gouden sieraden verkopen?

  Gouden sieraden zijn geld waard! Hoewel de goudprijs hoog ligt, is het bedrag dat je voor jouw gouden sieraden verkopen ontvangt, afhankelijk van verschillende factoren. Denk aan het gewicht en de kwaliteit, maar ook de actuele koers van goud. Hoeveel een gram goud waard is, verschilt namelijk iedere dag.

 • Is mijn verzending verzekerd?

  Bij Online Goudinkoop profiteer je van een volledig verzekerde verzending. Zo weet je zeker dat je veilig je goud verkoopt. Stop het goud eenvoudig in het toegestuurde taxatiepakket en het wordt veilig verstuurd. We filmen bovendien onze taxaties en bieden goud-terug-garanties. Zo krijg jij een eerlijke prijs voor jouw goud!

Koersen

Hier kunt u de meest actuele koersen van de edelmetalen vinden. De koersen worden continue ververst en zijn dus de meest up-to-date koersen.