Goud verkoop Rotterdam

Ben jij woonachtig in Rotterdam en ben jij zoekend naar goud verkoop in Rotterdam? Onlinegoudinkoop.nl maakt het simpel om jouw goud te verkopen. Ben jij op zoek naar een plaats voor het verkopen van goud in Rotterdam, goud verkopen Rotterdam Zuidplein, Rotterdam centrum of goud verkopen Rotterdam zuid?

Waar jij ook woont, in Rotterdam goud verkopen is gemakkelijk met Onlinegoudinkoop.nl Het enige wat jij daarvoor nodig hebt is een brievenbus, en jij kan jouw oud goud verkopen in Rotterdam! Ben jij nu benieuwd naar hoe goud verkopen in Rotterdam werkt? Lees dan direct verder over hoe inkoop goud Rotterdam werkt bij Onlinegoudinkoop.nl.

Goud verkopen Rotterdam: hoe werkt dat?

Via onze website kun je een verzendpakket aanvragen wanneer je op zoek bent naar het verkopen van goud in Rotterdam. Dan ontvang je binnen een paar dagen een verzendenvelop. Met deze envelop kun jij het goud, de sieraden en de munten naar ons opsturen. Waar in Rotterdam jij ook woont, een brievenbus is altijd wel ergens dichtbij. Op die wijze kun jij eenvoudig goud verkopen!

Ben je op zoek naar een plek voor oud goud inkoop Rotterdam en wil jij jouw oud goud of gouden sieraden verkopen? Of wil jij graag jouw gouden munten verkopen? Stuur dan de envelop met het goud of munten en het ingevulde formulier naar ons op. Jouw goud is volledig verzekerd bij deze zending. Wanneer het goud boven een bepaald bedrag komt is het ook mogelijk om de envelop extra te verzekeren.

Bekijk waar bij jou in de buurt een brievenbus is en verstuur het verzendpakket!

Goud verkoop Rotterdam

Inkoop goud Rotterdam: het vervolg

Wij zullen overgaan tot de waardebepaling wanneer wij bij Onlinegoudinkoop.nl jouw goud hebben ontvangen. Goud inkopen Rotterdam doen wij op een professionele manier. Het goud wordt als eerst gewogen. Het wegen wordt opgenomen op beeld zodat jij er verzekerd van kunt zijn dat dit op de goede manier gebeurd. Daarna wordt het goud getaxeerd. Wanneer jouw goud gewogen en getaxeerd is zullen wij een bod uitbrengen en naar jou sturen via de mail.

Bij Onlinegoudinkoop.nl ben je niet verplicht om akkoord te gaan met ons bod. Wanneer je niet akkoord gaat met ons bod zullen wij het goud gewoon weer naar je terugsturen via de post. Zo is goud verkopen in Rotterdam een eitje!

De waarde van het goud

De waarde van het goud dat jij hebt opgestuurd hangt af van enkele dingen. Het hangt bijvoorbeeld af van in welke vorm het goud wordt verkocht en welke kwaliteit het goud heeft. De waardebepaling hangt natuurlijk ook van de actuele koers af wanneer jij jouw gouden sieraden of gouden munten wil verkopen Rotterdam. De pagina actuele koersen verteld je de actuele koers van goud en andere edelmetalen die je zou kunnen verkopen. De koers geeft je een goede indicatie van wat jouw goud bij verkoop misschien wel op zou kunnen leveren.

Jouw goud verkopen in Rotterdam of jouw goud verkopen in Rotterdam centrum is dus heel gemakkelijk en heb je zo gedaan. Als je graag wil weten wat jouw goud op zou kunnen leveren kun je ook onze online calculator gebruiken. Heb je verder nog vragen over het goud verkopen Rotterdam, neem dan gerust eens contact met ons op en wij helpen je verder!

Veelgestelde vragen over goud verkopen in Rotterdam

Waar kan ik goud verkopen in Rotterdam?

Goud verkopen in Rotterdam doe je via Onlinegoudinkoop.nl. Via de website vraag je een verzendpakket aan en dan hoef je alleen nog een brievenbus te vinden en vervolgens verzend je het goud.

Ik wil goud verkopen in Rotterdam centrum, waar kan dit?

Bij Onlinegoudinkoop.nl heb je alleen maar een brievenbus nodig en jij kunt meteen jouw goud verkopen! Waar je ook woont in Rotterdam, bij ons ben je aan het juiste adres voor het verkopen van je goud in Rotterdam!

Hoe werkt goud inkoop Rotterdam bij Onlinegoudinkoop.nl?

Goud inkoop Rotterdam is zeer eenvoudig! Je vraagt een verzendpakket aan en vult de envelop met het goud en het ingevulde formulier en stuurt deze naar ons op. Dan zal je van ons een bod ontvangen. Goud verkopen in Rotterdam is erg gemakkelijk bij Onlinegoudinkoop.nl.

Waar kan ik mijn goud opsturen?

Online Goudinkoop - Hoe het werkt

Eerlijke prijs voor je sieraden

Weet je wat jouw sieraden, erfenis en munten waard zijn? Wij zijn een groothandel in edelmetalen die nu ook toegankelijk is voor particulieren. Met meer dan tien jaar ervaring bieden wij u een eerlijke prijs.

Geld op je rekening in 4 stappen

 • 1. Kies de levering

  Er zijn drie leveringen om uit te kiezen

 • 2. Stuur je objecten

  Verstuur via verzekerde verzending

 • 3. Ontvang een bod

  Eerlijk en vrijblijvend

 • 4. Uitbetaling

  Altijd binnen 24 uur

Koersen

Hier kunt u de meest actuele koersen van de edelmetalen vinden. De koersen worden continue ververst en zijn dus de meest up-to-date koersen.