Goud verkopen Utrecht

Woon je in Utrecht en ben je op zoek naar goud inkoop Utrecht? Onlinegoudinkoop.nl maakt het makkelijk om jouw goud te verkopen. Zoek je bijvoorbeeld naar een punt voor goud verkopen in Oudegracht in de binnenstad, of juist in Vleuten-de Meern, Leidsche Rijn, Overvecht, (zuid)west of (noord)oost Utrecht?

Waar in Utrecht jij je ook bevindt: Utrecht centrum of daarbuiten is eenvoudig met Onlinegoudinkoop.nl. Het enige wat je nodig hebt is een brievenbus, en je kunt jouw oud goud verkopen! Benieuwd hoe goud verkopenbij ons werkt? Lees snel verder!

goud verkopen utrecht oudegracht

Goud verkopen in Utrecht: hoe werkt dat?

Wanneer je gaat voor de verkoop goud Utrecht, kun je een verzendpakket aanvragen via onze website. Je ontvangt dan binnen enkele dagen een verzendenvelop zodat je jouw sieraden, munten en dergelijke kunt opsturen. Waar in Utrecht je ook woont, er is altijd een brievenbus in de buurt. Zo kun je gemakkelijk goud verkopen: gewoon vanuit huis!

Wil je jouw oud goud, gouden munten of je gouden sieraden verkopen Utrecht? Doe het goud in combinatie met jouw persoonlijke gegevens in de envelop en stuur deze naar ons op. Deze verzending is volledig verzekerd. Boven een bepaald bedrag is het bovendien ook mogelijk de envelop extra te verzekeren.  

Bekijk welke brievenbus het dichtst in uw buurt is zodat je jouw verzendpakket op de bus kunt doen!

Goud inkoop Utrecht: het vervolg

Wanneer wij bij Onlinegoudinkoop.nl jouw goud ontvangen, gaan we over tot de waardebepaling. Het goud zal in eerste instantie officieel worden gewogen en getaxeerd. Dit wegen wordt altijd op beeld opgenomen. Hierdoor heb je de garantie dat het wegen juist gebeurt. Vervolgens ontvang je een bod per mail over het goud dat je hebt ingezonden.

Je hebt natuurlijk de keuze om wel of niet akkoord te gaan met het bod. Mocht je niet akkoord gaan met ons bod, dan ontvang je het goud weer terug via de post. Zo is het goud verkopen kinderlijk eenvoudig!

De waarde van jouw goud

De waarde van goud is afhankelijk van de vorm en kwaliteit waarin het wordt verkocht. De actuele koers van goud speelt natuurlijk ook een rol bij de waardebepaling, wanneer je jouw gouden sieraden of gouden munten wilt verkopen Utrecht. Op de actuele koersen pagina kun je de actuele koers vinden van alle edelmetalen die wij van je kunnen kopen, waaronder die van goud. Hierdoor krijg je een goede indicatie van wat het goud dat je wilt verkopen, je kan opleveren.

goud inkoop utrecht

Het is dus heel eenvoudig om jouw goud te verkopen in Utrecht. Mocht je een indicatie willen van wat het goud je op zou kunnen leveren, gebruik dan onze online calculator. Heb je nog vragen over het goud van verkopen , neem dan gerust contact met ons op!

Veelgestelde vragen over goud verkopen in Utrecht

Waar kan ik goud verkopen in Utrecht?

Goud verkopen in Utrecht kan eenvoudig Via Onlinegoudinkoop.nl. Je kunt bijna helemaal vanuit huis je goud verkopen. Vraag het verzendpakket aan en je hoeft alleen maar naar de dichtstbijzijndste brievenbus om jouw goud te verkopen.

Waar kan ik mijn goud versturen?

Ik wil goud verkopen aan de Utrecht Oudegracht, waar kan ik terecht?

Bij Onlinegoudinkoop.nl heb je alleen een brievenbus nodig! Of je nu in Utrecht centrum of juist wat verder van de binnenstad af woont, je kunt bij ons terecht voor het verkopen van goud!

Hoe werkt goud inkoop Utrecht bij Onlinegoudinkoop.nl?

Vraag een verzendpakket aan, verzamel het goud dat je wilt verkopen en vul je gegevens in op het formulier. Stuur het pakket naar ons terug via de post en je kunt ons bod afwachten! Goud verkopen is uiterst eenvoudig bij Onlinegoudinkoop.nl.

Online Goudinkoop - Hoe het werkt

Eerlijke prijs voor je sieraden

Weet je wat jouw sieraden, erfenis en munten waard zijn? Wij zijn een groothandel in edelmetalen die nu ook toegankelijk is voor particulieren. Met meer dan tien jaar ervaring bieden wij u een eerlijke prijs.

Geld op je rekening in 4 stappen

 • 1. Kies de levering

  Er zijn drie leveringen om uit te kiezen

 • 2. Stuur je objecten

  Verstuur via verzekerde verzending

 • 3. Ontvang een bod

  Eerlijk en vrijblijvend

 • 4. Uitbetaling

  Altijd binnen 24 uur

Koersen

Hier kunt u de meest actuele koersen van de edelmetalen vinden. De koersen worden continue ververst en zijn dus de meest up-to-date koersen.