Goud verkopen Hengelo mét hoogste prijs garantie.

Ontvang gegarandeerd de hoogste prijs voor je goud in Hengelo! Bereken de waarde via onze online calculator en verzilver je bedrag veilig en snel.

Bereken je waarde! Bestel een taxatiepakket

goud verkopen online

Direct je goud
waarde weten?

Jelle
+31 74 700 2300
 • Volledig verzekerde & discrete verzending
 • Vestiging in Hengelo!
 • Gefilmde taxaties
 • Goud-terug-garantie

Eerlijke prijs voor je sieraden

Weet je wat jouw sieraden, erfenis en munten waard zijn? Wij zijn een groothandel in edelmetalen die nu ook toegankelijk is voor particulieren. Met meer dan tien jaar ervaring bieden wij u een eerlijke prijs.

Geld op je rekening in 4 stappen

 • 1. Kies de levering

  Er zijn drie leveringen om uit te kiezen

 • 2. Stuur je objecten

  Verstuur via verzekerde verzending

 • 3. Ontvang een bod

  Eerlijk en vrijblijvend

 • 4. Uitbetaling

  Altijd binnen 24 uur

Goud verkopen in Hengelo?

Ben jij inwoner van Hengelo en ben jij op zoek naar goud inkoop Hengelo? Dan ben je bij Onlinegoudinkoop.nl aan het goede adres. Bij Onlinegoudinkoop.nl is het makkelijk om jouw goud te verkopen. Zoek je naar een plaats voor goud inkopen of goud verkopen Hengelo, goud inkopen Hengelo centrum of Berflo Es? Waar je ook woont in Hengelo, Hengelo centrum of ergens anders is zo gedaan met Onlinegoudinkoop.nl.

Je kunt jouw oud goud verkopen, het enige wat je daarvoor nodig hebt is een brievenbus! Ben je benieuwd hoe goud verkopen bij ons werkt? Lees dan snel verder!

Direct je goud
waarde weten?

Jelle
+31 74 700 2300

Bereken snel je waarde!

Bereken snel en eenvoudig de waarde van je edelmetalen.

Online goud verkopen Online goud verkopen

Wie zijn wij?

Al meer dan tien jaar helpen wij mensen om hun edelmetalen om te zetten naar geld. Dit doen we vanuit een oprechte interesse in de metalen.

Wij snappen dat dit een enorm kostbaar bezit is; zowel emotioneel als financieel. Daarom behandelen wij elk object adequaat met de juiste zorg om de hoogste waarde te kunnen bieden. Je kunt bij ons altijd uitgaan van verzekerde en discrete verzendingen en alles is te controleren middels gefilmde taxaties.

Lees meer over ons

Online Goudinkoop - Hoe het werkt

Goud verkopen in Hengelo: hoe werkt dat?

Verkoop goud Hengelo doe je door een verzendpakket aan te vragen via onze website. Dan zul je binnen enkele dagen een verzendenvelop ontvangen waarmee je jouw sieraden, goud en munten kunt opsturen. Een brievenbus is altijd in de buurt, waar in Hengelo je ook woont. Zo kun je gewoon vanuit huis gemakkelijk jouw goud verkopen!

Wil je jouw gouden sieraden, oud goud of gouden munten verkopen Hengelo? Gouden sieraden verkopen Hengelo is eenvoudig, je doet het goud en jouw persoonlijke gegevens samen in de envelop en deze stuur je naar ons op. De verzending is bovendien volledig verzekerd. Wanneer de inhoud van de envelop boven een bepaald bedrag komt, is het ook mogelijk de envelop nog extra te verzekeren.

Kijk welke brievenbus het dichtst bij jou in de buurt is en doe jouw verzendpakket met goud op de post!

Goud verkopen Hengelo

De waarde van jouw goud

Hoeveel goud waard is hangt van enkele verschillende dingen af. Het hangt af van de vorm en kwaliteit waarin het goud wordt verkocht. Ook speelt de actuele koers natuurlijk een rol bij de waardebepaling, als je jouw gouden sieraden wilt verkopen Hengelo. Op de pagina actuele koersen vind je de actuele koers van edelmetalen en goud die je zou willen verkopen. Zo weet je hoeveel het goud dat jij wil verkopen jou kan opleveren. Het is dus helemaal niet lastig om jouw goud te verkopen Hengelo. Wanneer je wil weten wat het goud dat jij wilt verkopen zou kunnen opleveren kun je onze online calculator gebruiken. Heb jij nog vragen over hoe goud verkopen in zijn werk gaat, kun je gerust contact met ons opnemen!

Goud inkoop in Hengelo: het vervolg

Wanneer wij bij Onlinegoudinkoop.nl jouw verzonden goud hebben ontvangen, zullen wij overgaan tot de waardebepaling. De waardebepaling bestaat uit het wegen en taxeren van het goud. Het wegen wordt gedaan terwijl het wordt opgenomen op beeld zodat jij zeker weet dat dit op de goede manier is gebeurd. Daarna krijs je per mail een bod over het goud dat jij ingezonden hebt.

Natuurlijk heb jij de keuze om akkoord te gaan met het bod of niet. Ga je niet akkoord met het bod wordt het goud weer naar jou terug gezonden via de post. Goud verkopen is zo heel makkelijk!

Veelgestelde vragen over goud verkopen in Hengelo

 • Waar kan ik goud verkopen in Hengelo?

  Goud verkopen in Hengelo kan eenvoudig bij Onlinegoudinkoop.nl. Je vraagt het verzendpakket aan dat je vervolgens op de post doet. Je hebt dus alleen een brievenbus nodig om jouw goud te verkopen.

 • Hoe werkt goud inkoop bij Onlinegoudinkoop.nl?

  Goud inkoop werkt erg simpel, je vraagt een verzendpakket aan, verzamelt het goud dat jij wil verkopen en vult jouw persoonlijke gegevens in op het formulier. Dan stuur je het verzendpakket terug naar ons en vervolgens zullen wij jou een bod sturen! Goud verkopen in Hengelo is dus simpel bij Onlinegoudinkoop.nl!

 • Ik wil goud verkopen in Hengelo, waar kan ik dit doen?

  Om jouw goud te verkopen heb je alleen een brievenbus nodig. Of je nou in het centrum van Hengelo woont of daarbuiten, bij Onlinegoudinkoop.nl kun je altijd terecht voor goud verkopen!

Koersen

Hier kunt u de meest actuele koersen van de edelmetalen vinden. De koersen worden continue ververst en zijn dus de meest up-to-date koersen.