Wie zijn wij?

Wij zijn Jelle en Sander en zijn begonnen met Online Goudinkoop. Ik (Jelle) zal mij eerst voorstellen en daarna zal Sander zijn persoonlijke verhaal delen. Ik kom uit Hengelo oorspronkelijk alleen woon er al een tijdje niet meer. Echter ben ik mijn hele wortels uit Twente nooit vergeten en vandaar ook dat ik nu met Sander in dit avontuur ben gestapt. Ik heb zelf altijd in de financiële dienstverlening gewerkt en ben dan ook verantwoordelijk voor het financiële gedeelte.

Online goud verkopen

Voor de rest hou ik ervan om lekker een potje te squashen of in de sportschool bezig te zijn. Weekenden weg om even een andere stad, strand of escape room te ontdekken maak je mij ook blij mee. Soms naar een Twente wedstrijd om de plaatselijke FC aan te moedigen slaan we ook nooit af. Ik ben hier samen met de buurman van mijn ouders in gerold, Sander, dat is de man die alles weet van edelmetalen en de puurheid ervan. Die gaat zich nu voorstellen.

Nou ik ben dus Sander! Ik ben geboren en getogen in Hengelo en woon er nog steeds samen met mijn vrouw en 3 kinderen. Sinds 2010 ben ik actief in de edelmetaal branche. De afgelopen 12 jaar heb ik mijn expertise in edelmetalen enorm vergroot.

In 2017 ben ik begonnen met de opleiding Uurwerk techniek aan de Zadkine college te Schoonhoven. Vandaar ook mijn specialisatie uitgebreid naar horloges. In 2019 heb ik een juwelier geopend in Münster (Duitsland) met de focus op high-end sieraden en horloges.

Bij Online Goudinkoop ben ik verantwoordelijk voor de inkoop en taxaties. Ons doel is het verkopen van edelmetalen meer gangbaar te maken voor iedereen en uiteraard onze klanten de beste prijs aan te bieden! In mijn vrije tijd fiets ik veel samen met mijn kinderen. Daarnaast ben ik een actieve whisky liefhebber en verzamelaar. Dus een whisky proeverij sla ik niet snel af. Verder zit ik in een kookgroep met een stel vrienden waar we eens per maand bij elkaar komen om te koken.

Sander

Horloge expert & taxateur

Jelle

Finance & Relatiebeheer

Kuryakus

Manager

Brent

Goudsmid in opleiding

Jacob

Goudsmid in opleiding

Eerlijke prijs voor je sieraden

Weet je wat jouw sieraden, erfenis en munten waard zijn? Wij zijn een groothandel in edelmetalen die nu ook toegankelijk is voor particulieren. Met meer dan tien jaar ervaring bieden wij u een eerlijke prijs.

Geld op je rekening in 4 stappen

 • 1. Kies de levering

  Er zijn drie leveringen om uit te kiezen

 • 2. Stuur je objecten

  Verstuur via verzekerde verzending

 • 3. Ontvang een bod

  Eerlijk en vrijblijvend

 • 4. Uitbetaling

  Altijd binnen 24 uur

Koersen

Hier kunt u de meest actuele koersen van de edelmetalen vinden. De koersen worden continue ververst en zijn dus de meest up-to-date koersen.