Goudprijs 24 karaat goud

Verkoop gemakkelijk uw 24 karaat goud voor een eerlijke en hoge prijs bij Onlinegoudinkoop.nl. Op deze pagina lees je meer over de goudprijs 24 karaat per gram en de prijs kilo goud 24 karaat. De 24 karaat goudprijs van vandaag 19 mei 2024 is

Bestel een taxatiepakket Bereken je waarde!

Goudprijs 24 karaat goud

Direct je goud
waarde weten?

Jelle
+31 74 700 2300

Bereken snel je waarde!

Bereken snel en eenvoudig de waarde van je edelmetalen.

Prijs goud per gram 24 karaat

Ben je in het bezit van 24 karaat goud en vraag je je af: hoeveel is 24 karaat goud waard? Verkoop je goud eenvoudig en daarnaast tegen een eerlijke 24 karaat goud prijs, bij Onlinegoudinkoop.nl. 

Onlinegoudinkoop.nl biedt altijd de beste goudprijs per gram 24 karaat. Verkoop bij Onlinegoudinkoop.nl onder andere gouden munten, gouden kettingen of sieraden en goudbaren. Bereken eenvoudig de goud 24 karaat prijs met behulp van onze calculator. 

Goudprijs per kilo 24 karaat berekenen in onze calculator? Vergeet dan niet om in de calculator het aantal grammen in te vullen! De prijs kilo goud 24 karaat wordt dan juist berekend. 

Wat kost een gram goud 24 karaat vandaag?

De goudprijs gram 24 karaat is van grote invloed om te bepalen of je het 24 karaat goud wilt verkopen ja of nee. De goudprijs gram 24 bepaalt wat het verkopen van je goud op kan leveren. Omdat de koers continue in verandering is, is het belangrijk om de juiste tijd van verkoop te bepalen. De prijs voor 24 karaat is vandaag anders dan morgen. In het weekend is de goudprijs 24 karaat gelijk. Dit komt omdat de beurzen in het weekend stil staan. 

De 24 karaat goud prijs wordt door middel van de verhouding tussen vraag en aanbod. Hoe lager het aanbod op de markt is, hoe hoger de prijs van het goud. Dit geldt ook andersom: hoe hoger het aanbod op de markt is, hoe lager de prijs van het goud. Bereken eenvoudig de goudprijs gram 24 karaat, met behulp van de calculator. 

Hoe weet ik of mijn goud 24 karaat is?

Hoe zuiver je goud is, wordt aangeduid met de term ‘karaat’. Goud is namelijk een vrij zacht edelmetaal. Goude sieraden zijn nooit helemaal van puur goud gemaakt. Meestal wordt het goud ook aangevuld met andere metalen, zoals koper of zilver. Wil je goud verkopen aan Onlinegoudinkoop.nl, maar weet je niet zeker hoeveel karaat je goud bevat?

Bij puur goud wordt er gesproken over 14 karaat. Dit staat gelijk aan 99,99% goud. Hoeveel goud je sieraad of munt bevat, kan je terugzien op de persstempel. In het geval van 24 karaat goud zie je een stempel met de cijfers ‘999’. Dit zie je meestal bij gouden baren en munten. Lees hieronder welke persstempel er wordt gegeven bij een hoeveelheid karaat: 

8 karaat: 33,3 % zuiver goud – persstempel met 333

14 karaat: 58,5% zuiver goud – persstempel met 585 

18 karaat: 75,0% zuiver goud – persstempel met 750 

20 karaat: 83,3% zuiver goud – persstempel met 833 

22 karaat: 91,6% zuiver goud – persstempel met 916 

24 karaat: 99,99% zuiver goud – persstempel met 999 

Heb je eenmaal het karaat goud vast kunnen stellen, dan kan je gemakkelijk de waarde van je goud berekenen. Dit kan met behulp van onze calculator!

Twijfel je nog of de goudprijs per gram 24 karaat hoog genoeg is om te verkopen? Neem dan contact met ons op. Goudprijs gram 24 karaat berekenen? Gebruik dan onze prijscalculator op de website.

Bereken snel je waarde!

Bereken snel en eenvoudig de waarde van je edelmetalen.

Goudprijs vandaag 14 karaat

De goudprijs 14 karaat per gram is natuurlijk van grote invloed om te bepalen of je het goud wilt verkopen. De goudprijs 14 karaat bepaalt wat het verkopen van je goud op kan leveren. De koers is continue in verandering: de goudprijs 14 karaat is vandaag anders dan morgen. Op de website van Onlinegoudinkoop.nl wordt goudprijs 14 karaat in gram weergegeven. 

Goudprijs gram 14 karaat inclusief verzekering?

Als je besluit om goud te verkopen bij Onlinegoudinkoop.nl, is de inhoud per pakket automatisch verzekerd. Deze regel gaat op tot de 30 gram goud. De goudprijs per gram 14 karaat is dan ook inclusief de verzekering. 

Bevat je pakket met 14 karaats goud meer dan 30 gram? Dan is het bij Onlinegoudinkoop.nl mogelijk om je pakket te spreiden en 2 pakketten te verzenden van onder de 30 gram. Zo ben je er zeker van dat je taxatiepakket verzekerd is. 

Twijfel je nog of de goudprijs per gram 14 karaat hoog genoeg is om te verkopen? Neem dan contact met ons op. Goudprijs gram 14 karaat berekenen? Gebruik dan onze prijscalculator op de website.

Koersen

Hier kunt u de meest actuele koersen van de edelmetalen vinden. De koersen worden continue ververst en zijn dus de meest up-to-date koersen.