Horloge Verpanden

Jouw oude horloge verpanden waar je niets meer mee doet kan je veel geld opleveren. Er zijn horloges op de markt die erg veel geld waard zijn zoals bijvoorbeeld de bekende merken Rolex, Patek Philippe en Cartier.

Bestel een taxatiepakket Bereken je waarde!

Direct je goud
waarde weten?

Jelle
+31 74 700 2300
 • Volledig verzekerde verzending
 • Volledig discrete verzending
 • Gefilmde taxaties
 • Goud-terug-garantie

Eerlijke prijs voor je sieraden

Weet je wat jouw sieraden, erfenis en munten waard zijn? Wij zijn een groothandel in edelmetalen die nu ook toegankelijk is voor particulieren. Met meer dan tien jaar ervaring bieden wij u een eerlijke prijs.

Geld op je rekening in 4 stappen

 • 1. Kies de levering

  Er zijn drie leveringen om uit te kiezen

 • 2. Stuur je objecten

  Verstuur via verzekerde verzending

 • 3. Ontvang een bod

  Eerlijk en vrijblijvend

 • 4. Uitbetaling

  Altijd binnen 24 uur

Levert horloges verpanden veel geld op?

Horloges verpanden kan je veel geld opleveren. Er zijn horloges die miljoenen euro’s kosten, zoals het allerduurste horloge op de markt op dit moment, de Graff Diamonds Hallucination die je wel 5 miljoen euro kost. Maar ook een Rolex kan je aardig wat kosten. Sommige Rolex horloges kosten je honderdduizenden euro’s.
Je kan je dan vast wel voorstellen dat een horloge verpanden je veel geld op kan leveren.

Direct je goud
waarde weten?

Jelle
+31 74 700 2300

Sieraden of horloges verpanden

Wil jij jouw sieraden of horloges verpanden en ben je benieuwd wat je kan verdienen met verpanden sieraden? Om erachter te komen wat jij kan verdienen met sieraden verpanden kun je online pagina actuele koersen gebruiken. Op de pagina actuele koersen vind je de koersen van goud, zilver, platina en palladium zodat je altijd kan zien wat jij kan verdienen met het sieraden verpanden en wat de actuele goudprijs is wanneer jij denkt aan goud verkopen of verpanden.. De pagina actuele koersen wordt altijd up-to-date gehouden doordat deze pagina continu wordt ververst.
Zou je liever een preciezere indicatie ontvangen van wat sieraden verpanden jou kan opleveren? Gebruik dan onze online calculator. Met de online calculator kun je eenvoudig berekenen wat je kan verdienen met sieraden verpanden. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is invoeren om welk edelmetaal het gaat, om hoeveel karaat het gaat en hoeveel het voorwerp weegt.

Online Goudinkoop - Hoe het werkt

Horloge verpanden Amsterdam

Woon jij in of rondom Amsterdam en ben jij op zoek naar een plaats voor het horloge verpanden Amsterdam? Voor het horloge verpanden en sieraden verpanden hoef je niet meer het centrum in op zoek naar een pandjeshuis waar een horloge verpanden mogelijk is. Je doet dit met Onlinegoudinkoop.nl heel eenvoudig, snel en veilig online. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is een taxatiepakket aanvragen via de website. In dit taxatiepakket vind je een verzendenvelop. In de verzendenvelop vul je de sieraden of het horloge dat je wil gaan verpanden en stuur je naar ons op via de post. Een horloge verpanden Amsterdam is met Onlinegoudinkoop.nl geen lastige taak meer.

Hoe werkt een horloge verpanden met Onlinegoudinkoop.nl?

Verpanden is het als basis voor een lening uit handen geven van een bepaald voorwerp. Een horloge verpanden werkt met Onlinegoudinkoop.nl op de volgende manier. Ten eerste heb je geen BKR-check nodig. Het enige wat je hoeft te doen bij het horloge verpanden en sieraden verpanden is dat je jezelf identificeert wanneer het contract opgemaakt wordt. Bij het horloge verpanden kun je de verpanding per 3 maanden verlengen tot maximaal 6 maanden. Wanneer er na de minimale termijn van 3 maanden geen betaling is ontvangen bij ons zullen de voorwerpen die je hebt verpand eigendom worden van Onlinegoudinkoop.nl.

Online een horloge verpanden

Wanneer je eraan denkt jouw horloges te verpanden, sieraden te verpanden of je wil zilver of goud verkopen, kan dit online met Onlinegoudinkoop.nl. Goud verkopen of goud verpanden bij Onlinegoudinkoop.nl is helemaal niet moeilijk. Je vraagt een taxatiepakket aan die je bij jou thuis zal ontvangen via de post. In het taxatiepakket zul je een verzendenvelop vinden. In de verzendenvelop stop je de voorwerpen die je wil verpanden of verkopen. De verzendenvelop stuur je naar ons op via de post. Voor een horloge verpanden met Onlinegoudinkoop.nl heb je dus alleen een brievenbus nodig.
Zodra wij jouw verzendenvelop hebben ontvangen gaan wij over tot de waardebepaling. De waarde van de voorwerpen worden door ons bepaald terwijl dit op beeld wordt opgenomen zodat jij er zeker van bent dat dit gebeurt op de juiste manier. Wanneer wij de waarde hebben bepaald versturen wij jou een bod via de mail. Je hebt altijd de keuze of je dit bod wel of niet accepteert. Als je het bod accepteert zullen wij direct overgaan tot de betaling. Afhankelijk van jouw bank heb je het geld binnen 24 uur op jouw bankrekening.

Wat kan ik allemaal verkopen of verpanden?

Bij Onlinegoudinkoop.nl kun je terecht voor het verkopen of verpanden van alle soorten edelmetalen en edelstenen, waaronder goud verkopen, zilver, palladium en platina maar ook edelstenen zoals diamanten, robijnen en saffieren.
Daarnaast kun je bij ons terecht voor het verkopen of verpanden van allerlei soorten goud en zilver, zoals goudbaren, goudklompjes en tandgoud of antiek of oud zilver.
Ben je er niet zeker van of het verpanden sieraden met jouw voorwerp wel mogelijk is? Je kan altijd vrijblijvend contact met ons opnemen voor meer informatie.

Is horloges verpanden en sieraden verpanden wel veilig?

Wij bij Onlinegoudinkoop.nl hebben een Goud-Terug-Garantie. De Goud-Terug-Garantie garandeert dat het horloge verpanden volledig risicoloos is. Wanneer je niet akkoord gaat met ons bod worden de voorwerpen weer volledig gratis en verzekerd naar u terug verstuurd met de post. Hierbij garanderen wij dat je jouw voorwerpen weer onbeschadigd terugkrijgt.

Koersen

Hier kunt u de meest actuele koersen van de edelmetalen vinden. De koersen worden continue ververst en zijn dus de meest up-to-date koersen.