Goud verkopen Nijmegen

Woon jij in of rondom Nijmegen en ben jij op zoek om jou goud te verkopen? Het is eenvoudig jouw goud te verkopen bij Onlinegoudinkoop.nl. Zoek jij een plaats om goud te verkopen in Nijmegen, Dukenburg of Nijmegen centrum?

Waar jij ook woont in Nijmegen of Nijmegen centrum is heel simpel bij Onlinegoudinkoop.nl. Voor het verkopen van jouw goud in Nijmegen heb je alleen een brievenbus nodig en je kan meteen jouw oud goud te verkopen! Ben je nu benieuwd geworden naar hoe dat dan werkt? Lees dan gauw verder!

Goud verkopen in Nijmegen: hoe gaat dat in zijn werk?

Verkoop goud Nijmegen doe je snel en simpel bij Onlinegoudinkoop.nl. Via de website vraag je een verzendpakket aan die je binnen een paar dagen zal ontvangen. In dit verzendpakket zit een envelop waarmee je jouw goud dat je wil verkopen kan versturen naar ons. Waar jij je ook bevindt in of rondom Nijmegen, een brievenbus is altijd wel dichtbij. Goud verkopen Nijmegen is dus een eitje!

Goud verkopen in Nijmegen

Zou jij nu ook graag jouw oud goud, gouden munten of gouden sieraden verkopen Nijmegen? Gouden munten verkopen Nijmegen is gemakkelijk. De verzendenvelop vul je met het goud dat je wil verkopen en het ingevulde formulier met jouw persoonlijke gegevens en deze stuur je naar ons op. De verzendenvelop is volledig verzekerd. Komt de waarde van de inhoud van de envelop boven een bepaald bedrag is het mogelijk deze extra te verzekeren.

Bekijk welke brievenbus het dichtst bij jou in de buurt is en verstuur het verzendpakket!

Goud inkoop Nijmegen: het vervolg

Wanneer wij het verzendpakket met jouw goud hebben ontvangen zullen wij overgaan tot de waardebepaling. Het goud zal dan officieel gewogen en getaxeerd worden. Het wegen doen wij altijd terwijl dit wordt opgenomen op beeld. Op die manier ben jij ervan verzekerd dat dit juist zal gebeuren. Daarna zullen wij jou ons bod versturen over jouw goud via de mail.

Natuurlijk heb je bij ons altijd de keuze of je het bod wel of niet aanvaardt. Wanneer je het bod niet aanvaardt zullen wij jouw goud weer naar jou terugsturen via de post. Zo is goud verkopen altijd simpel!

De waarde van jouw goud

De waarde van goud hangt af van de vorm en de kwaliteit van het goud. Ook hangt het natuurlijk af van de actuele koers wanneer jij jouw gouden sieraden of gouden munten wil verkopen Nijmegen. Op onze pagina actuele koersen kun je alle actuele koersen van edelmetalen en dus ook goud vinden. Dit kan jou een indicatie geven over hoeveel het goud dat jij wil gaan verkopen waard is.

Goud verkopenis dus helemaal niet moeilijk. Als jij wil weten wat het goud dat je wil verkopen waard is kun je gebruik maken van onze online calculator. Heb je nog vragen over goud verkopen? Neem dan gerust eens contact op met ons.

Veelgestelde vragen over goud verkopen in Nijmegen

Waar kan ik mijn goud versturen?

Waar kan ik mijn goud verkopen in Nijmegen?

Goud verkopen in Nijmegen is heel eenvoudig met Onlinegoudinkoop.nl. Via de website vraag je een verzendpakket aan dat je vervolgens naar ons verstuurd. Je hebt alleen een brievenbus nodig en jij kan direct jouw goud verkopen.

Ik wil goud verkopen in Nijmegen, waar kan dit?

Voor het verkopen van goud heb je alleen een brievenbus nodig. Of je nou in Nijmegen centrum of ergens anders woont, je bent bij ons altijd op het goede adres voor het verkopen van je goud!

Hoe werkt goud inkoop Nijmegen bij Onlinegoudinkoop.nl?

Goud inkoop Nijmegen is helemaal niet moeilijk. Je vraagt een verzendpakket aan waarin een verzendenvelop zit. Je vult de verzendenvelop met jouw goud en het ingevulde formulier en verzend dit naar ons. Dan zullen wij jou ons bod via mail versturen. Goud verkopen was nog nooit zo gemakkelijk bij Onlinegoudinkoop.nl.

Online Goudinkoop - Hoe het werkt

Eerlijke prijs voor je sieraden

Weet je wat jouw sieraden, erfenis en munten waard zijn? Wij zijn een groothandel in edelmetalen die nu ook toegankelijk is voor particulieren. Met meer dan tien jaar ervaring bieden wij u een eerlijke prijs.

Geld op je rekening in 4 stappen

 • 1. Kies de levering

  Er zijn drie leveringen om uit te kiezen

 • 2. Stuur je objecten

  Verstuur via verzekerde verzending

 • 3. Ontvang een bod

  Eerlijk en vrijblijvend

 • 4. Uitbetaling

  Altijd binnen 24 uur

Koersen

Hier kunt u de meest actuele koersen van de edelmetalen vinden. De koersen worden continue ververst en zijn dus de meest up-to-date koersen.