Goud verkopen Groningen

Ben jij op zoek naar goud verkopen Groningen en woon jij in of dichtbij Groningen? Bij Onlinegoudinkoop.nl. is het gemakkelijk om jouw goud te verkopen. Zoek jij een plek voor het verkopen van je goud in Groningen, Ten Boer, Haren of Groningen centrum?

Waar jij je ook bevindt in of rondom Groningen of Groningen centrum is gemakkelijk met Onlinegoudinkoop.nl. Voor het verkopen van goud heb je alleen een brievenbus nodig en jij kan meteen jouw oud goud verkopen! Benieuwd geworden naar hoe goud verkopen dan in zijn werk gaat? Lees dan snel verder!

Goud verkopen Groningen: hoe werkt het?

Verkoop goud Groningen doe je gemakkelijk met Onlinegoudinkoop.nl. Via de website vraag je een verzendpakket aan en binnen enkele dagen zul je dan een verzendenvelop ontvangen. Met deze verzendenvelop stuur je jouw goud en sieraden naar ons op. Waar je ook bent in Groningen, een brievenbus is altijd wel ergens dichtbij. Goud verkopen in Groningen is dus echt eenvoudig!

Wil jij graag jouw oud goud, munten of gouden sieraden verkopen? Gouden munten verkopen Groningen is gemakkelijk. De envelop vul je met het goud dat jij wil gaan verkopen en het ingevulde formulier met jouw persoonlijke gegevens. Deze envelop verstuur je, volledig verzekerd, naar ons op met de post. Als de waarde van de inhoud van de envelop boven een bepaald bedrag uitkomt kun je deze extra verzekeren.

Bekijk welke brievenbus het dichtst bij jou in de buurt is en verzend het verzendpakket!

Goud inkoop Groningen: het vervolg

Bij Onlinegoudinkoop.nl. zullen wij overgaan tot de waardebepaling wanneer het pakket bij ons is ontvangen. Het goud zal dan officieel gewogen en getaxeerd worden. Het wegen gebeurt bij ons altijd terwijl het op beeld wordt opgenomen zodat jij ervan verzekerd kan zijn dat dit op de correcte wijze afgehandeld wordt. Wanneer wij de waarde bepaald hebben sturen wij jou ons bod via mail.

Natuurlijk heb je altijd de keuze of je het bod aanvaardt of niet. Wanneer je het bod niet aanvaardt versturen wij het goud weer naar je terug via de post. Zo is het goud verkopen altijd heel gemakkelijk!

De waarde van jouw goud

De waarde van goud hangt van enkele dingen af. De waarde van goud hangt bijvoorbeeld af van de vorm en de kwaliteit van het goud. Ook hangt de waarde af van de actuele koers van goud wanneer jij jouw gouden sieraden of gouden munten wil verkopen. Op onze pagina actuele koersen kun je alle actuele koersen van goud en overige edelmetalen bekijken. Dit geeft jou een indicatie over de waarde van het goud dat jij zou willen verkopen.

Goud verkopen is dus heel simpel! Wil jij graag direct weten wat het goud dat jij zou willen verkopen zou kunnen opleveren? Dan kun je onze online calculator gebruiken. Als je nog vragen hebt over goud verkopen, neem dan direct contact op met ons.

Veelgestelde vragen over goud verkopen in Groningen

Waar kan ik mijn goud versturen?

Waar kan ik mijn goud verkopen in Groningen?

Via Onlinegoudinkoop.nl. is goud verkopen in Groningen erg eenvoudig. Via de website vraag je een verzendpakket aan dat je naar ons kan versturen. Je hebt daarvoor alleen een brievenbus nodig en je kan meteen jouw goud verkopen.

Ik wil goud verkopen in Groningen, waar kan dit?

Voor het verkopen van goud in Groningen heb je alleen maar een brievenbus nodig. Of je nu in Groningen centrum of daarbuiten woont, bij ons ben je op het juiste adres voor het verkopen van goud in Groningen!

Hoe werkt goud inkoop Groningen bij Onlinegoudinkoop.nl?

Goud inkoop Groningen is heel eenvoudig. Je vraagt het verzendpakket aan en je vult de envelop met jouw goud en het ingevulde formulier. De envelop stuur je naar ons op en wij versturen jou een bod via mail. Goud verkopen Groningen was nog nooit zo makkelijk bij Onlinegoudinkoop.nl.

Online Goudinkoop - Hoe het werkt

Eerlijke prijs voor je sieraden

Weet je wat jouw sieraden, erfenis en munten waard zijn? Wij zijn een groothandel in edelmetalen die nu ook toegankelijk is voor particulieren. Met meer dan tien jaar ervaring bieden wij u een eerlijke prijs.

Geld op je rekening in 4 stappen

 • 1. Kies de levering

  Er zijn drie leveringen om uit te kiezen

 • 2. Stuur je objecten

  Verstuur via verzekerde verzending

 • 3. Ontvang een bod

  Eerlijk en vrijblijvend

 • 4. Uitbetaling

  Altijd binnen 24 uur

Koersen

Hier kunt u de meest actuele koersen van de edelmetalen vinden. De koersen worden continue ververst en zijn dus de meest up-to-date koersen.