Goud verkopen Amsterdam

Ben jij woonachtig in Amsterdam en ben je op zoek naar goud inkoop Amsterdam? Met Onlinegoudinkoop.nl wordt het super simpel om jouw goud te verkopen. Ben je op zoek naar een plek om jou goud te verkopen in Amsterdam, Amsterdam Centrum of Amsterdam Oost? Zoek dan niet verder!

Heb jij ook nog oud goud in huis liggen waar jij niets mee doet en ben je benieuwd wat je ervoor zou krijgen wanneer je jouw oud goud gaat verkopen in Amsterdam? Oud goud verkopen Amsterdam kun je heel gemakkelijk online doen.

Waar je ook bent, in Amsterdam goud verkopen is eenvoudig en snel met Onlinegoudinkoop.nl. Je hebt hiervoor alleen een brievenbus nodig, en je kan jouw oud goud verkopen! Ben jij nu benieuwd hoe verkopen van goud werkt in Amsterdam? Lees dan gauw verder en wij vertellen je hoe het in zijn werk gaat!

Goud verkopen Amsterdam

Goud verkopen in Amsterdam: hoe gaat het in zijn werk?

Wanneer je op zoek bent naar verkoop goud Amsterdam kun je via onze website een verzendpakket aanvragen. Binnen enkele dagen zul je een verzendenvelop ontvangen. Met deze verzendenvelop kun je jouw goud, sieraden en munten opsturen naar ons. Waar in Amsterdam jij ook woont, een brievenbus is altijd wel in de buurt. Op die manier kun je gemakkelijk goud verkopen, gewoon vanuit jouw huis.

Oud goud Amsterdam

Wil jij graag jouw oud goud of gouden sieraden verkopen in Amsterdam? Of wil jij gouden munten verkopen in Amsterdam? Voor goud inkoop Amsterdam vraag je een verzendpakket aan, stopt het oud goud in de verzendenvelop en stuurt het naar ons op. Oud goud verkopen Amsterdam is dus heel gemakkelijk.
Het formulier vul je in met jouw gegevens en stuurt dit met het oud goud mee in het verzendpakket. De verzendenvelop met jouw oude goud stuur je naar ons op. Deze zending is volledig verzekerd. Heb jij erg veel goud te versturen? Boven een bepaald bedrag is het mogelijk om de envelop extra te verzekeren.

Vind nu een brievenbus het dichtst bij jou in de buurt en doe het verzendpakket op de bus!

Goud inkoop Amsterdam: vervolgens

We gaan over tot de waardebepaling wanneer wij bij Onlinegoudinkoop.nl jouw goud ontvangen hebben. Goud inkopen Amsterdam gebeurt bij ons op een professionele manier. Eerst zal jouw goud gewogen en getaxeerd worden. Het wegen wordt opgenomen op beeld zodat jij de garantie hebt dat dit juist gebeurt. Wanneer het opgestuurde goud gewogen en getaxeerd is zul je een mail ontvangen met een bod.

Bij Onlinegoudinkoop.nl ben je helemaal vrij om te kiezen of jij akkoord gaat met het bod of niet. Wanneer je niet akkoord gaat met ons bod sturen wij het goud via de post weer naar je terug. Je zit dus nooit ergens aan vast. Op die wijze is goud verkopen zo gedaan!

De waarde van het goud

De waarde van goud hangt af van in welke vorm het goud wordt verkocht en welke kwaliteit het goud heeft. Ook hangt de waardebepaling natuurlijk af van de actuele koers wanneer je jouw gouden sieraden of gouden munten wilt verkopen Amsterdam. Op de pagina actuele koersen zijn de actuele koers van goud en andere edelmetalen te vinden die je wilt verkopen. Dit geeft je een goede indicatie van wat het goud zou kunnen opleveren wanneer je dit verkoopt.

Het is dus heel gemakkelijk om jouw goud te verkopen in Amsterdam of in Amsterdam Centrum. Zou je graag eerst willen weten wat het goud verkopen jou zou kunnen opleveren kun je hiervoor onze online calculator gebruiken. Heb je nog vragen over het verkopen van goud , schroom dan niet om contact met ons op te nemen!

Veelgestelde vragen over goud verkopen

Waar kan ik mijn goud versturen?

Waar kan ik goud verkopen in Amsterdam?

Verkopen van goud kan eenvoudig en veilig via Onlinegoudinkoop.nl. Je vraagt het verzendpakket aan en dan hoef je alleen nog naar de dichtstbijzijnde brievenbus en je kunt jouw goud verkopen.

Ik wil goud verkopen in Amsterdam centrum, waar kan ik dit doen?

Je hebt bij Onlinegoudinkoop.nl alleen een brievenbus nodig en je kunt jouw goud verkopen! Waar je ook woont in Amsterdam, bij ons kan je altijd terecht voor het verkopen van goud in Amsterdam!

Hoe werkt goud inkoop in Amsterdam bij Onlinegoudinkoop.nl?

Goud inkoop Amsterdam heb je zo gedaan! Je vraagt een verzendpakket aan, pakt het goud bij elkaar dat je graag wil verkopen en je vult jouw gegevens in op het formulier. Dan stuur je het pakket naar ons terug via de post. Vervolgens krijg je van ons een bod. Goud verkopen in Amsterdam is ontzettend eenvoudig en snel bij Onlinegoudinkoop.nl.

Online Goudinkoop - Hoe het werkt

Eerlijke prijs voor je sieraden

Weet je wat jouw sieraden, erfenis en munten waard zijn? Wij zijn een groothandel in edelmetalen die nu ook toegankelijk is voor particulieren. Met meer dan tien jaar ervaring bieden wij u een eerlijke prijs.

Geld op je rekening in 4 stappen

 • 1. Kies de levering

  Er zijn drie leveringen om uit te kiezen

 • 2. Stuur je objecten

  Verstuur via verzekerde verzending

 • 3. Ontvang een bod

  Eerlijk en vrijblijvend

 • 4. Uitbetaling

  Altijd binnen 24 uur

Koersen

Hier kunt u de meest actuele koersen van de edelmetalen vinden. De koersen worden continue ververst en zijn dus de meest up-to-date koersen.