Tandgoud verkopen

Tandgoud, ook wel dentaal goud genoemd is het goud dat normaal gesproken door tandartsen gebruikt wordt. De waarde van tandgoud kan doorgaans vrij hoog liggen. Hierdoor kan het zeker de moeite waard zijn om dit edelmetaal te verkopen. Tandgoud wordt dagelijks ingeleverd en getaxeerd bij Onlinegoudinkoop.nl. Wij hebben jarenlange ervaring met het in- en verkopen van tandgoud.

Bestel een taxatiepakket Bereken je waarde!

Tandgoud verkopen

Direct je goud
waarde weten?

Jelle
+31 74 700 2300

Bereken snel je waarde!

Bereken snel en eenvoudig de waarde van je edelmetalen.

Hoeveel is tandgoud waard?

Tandgoud is goud dat wordt gebruikt voor onder andere gouden tanden, gouden kiezen en kronen. Vroeger werd voor tandgoud een zeer hoog gehalte goud van circa 75% gebruikt. Vandaag de dag wordt er goud gebruikt met een goudgehalte van zo’n 40% voor tandgoud. Een gouden tand met een goudgehalte van 75% komt nog zeer zelden voor.

Waarom tandgoud?

Tandgoud is niet gevoelig voor zuur omdat goud bestand is tegen corrosie en oxidatie. Goud kan lang meegaan en is niet schadelijk voor mensen. Daarom is goud een goede optie om in het gebit te verwerken. Goud is een relatief zacht edelmetaal. Om goed met de gouden tanden te kunnen kauwen worden er andere edelmetalen toegevoegd. Edelmetalen die toegevoegd kunnen worden aan tandgoud om het harder te maken zijn platina en palladium

De waarde van tandgoud verschilt door de vorm en kwaliteit waarin het wordt verkocht. De actuele koers van een edelmetaal speelt natuurlijk ook een rol bij de uiteindelijke waardebepaling.

Bij actuele koersen kunt u de actuele koersen vinden van alle edelmetalen die wij van u kunnen kopen, waaronder die van tandgoud. Hierdoor krijgt u een goede indicatie van wat uw tandgoud u zou kunnen opleveren.

Tandgoud verkopen bij Onlinegoudinkoop.nl

De waarde van tandgoud kan vrij hoog liggen. De marktprijs voor goud ligt erg hoog. De koers van goud blijft stijgen. Tandgoud verkopen kan jou dus veel geld opleveren. Tandgoud verkopen bij Onlinegoudinkoop.nl is erg gemakkelijk. Je kunt jouw tandgoud verkopen door een taxatiepakket aan te vragen en het tandgoud naar ons op te sturen. Wij geven jou de beste en eerlijkste prijs voor jouw tandgoud. Het is niet erg wanneer bij het tandgoud verkopen nog resten van tanden of keramiek in het goud aanwezig zijn. Dit komt omdat tandheelkundig goud vaak hoge waarden fijn goud bevatten en hiermee hoge inkoopprijzen kan behalen.

Wanneer wij jouw tandgoud hebben ontvangen gaan wij de waarde bepalen. Onze medewerkers zijn specialisten op het gebied van de waarde van goud bepalen en schatten de waarde van jouw tandgoud vakkundig in.

Vraag jij je af hoeveel jouw tandgoud verkopen jou zo kunnen opleveren? Gebruik de online-calculator of bekijk de pagina actuele koersen. Voor vragen of advies kun je ook altijd contact met ons opnemen. Wij zullen je dan verder helpen.

Wanneer u het tandgoud dat u bezit wilt verkopen, kunt u een verzendpakket aanvragen via de website van Onlinegoudinkoop.nl. Dit is op vrijwel elke pagina mogelijk. Dit verzendpakket ontvangt u vervolgens snel thuis.

U kunt het tandgoud in combinatie met uw persoonlijke gegevens in het verzendpakket doen en naar ons toe sturen. Dit kan je doen bij een dichtstbijzijnd postkantoor. De verzending van het verzendpakket is volledig verzekerd en zou zelfs nog extra verzekerd kunnen worden boven een bepaald bedrag. Op de locatie van Onlinegoudinkoop.nl wordt het opgestuurde tandgoud officieel gewogen en getaxeerd. Dit wegen wordt via beeld vastgelegd.

U ontvangt vervolgens een bod via de mail op het ingestuurde tandgoud. Hiermee kunt u wel of niet akkoord gaan. Indien u akkoord gaat met het bod, ontvangt u het geld zo snel mogelijk op uw bankrekening.

Gaat u niet akkoord, dan ontvangt u het tandgoud weer terug via de post. Het is dus heel eenvoudig om online uw tandgoud te verkopen. Mocht u een indicatie willen van wat het tandgoud u op zou kunnen leveren, gebruik dan de bovenstaande calculator. Mocht u nog vragen hebben over het verkopen van uw tandgoud, neem dan gerust contact met ons op!

Koersen

Hier kunt u de meest actuele koersen van de edelmetalen vinden. De koersen worden continue ververst en zijn dus de meest up-to-date koersen.