Zilverwerk

Wanneer u zilverwerk in huis heeft waar u geen gebruik meer van maakt, kan het verstandig zijn om deze te verkopen. Zilverwerk verkopen kan eenvoudig en snel online bij Onlinegoudinkoop.nl. Een groot voordeel van zilver is dat het zilverwerk door de jaren vaak haar waarde heeft behouden.

Zilverwerk komt dagelijks binnen bij Onlinegoudinkoop.nl, wij hebben dan ook al jarenlange ervaring met het in- en verkopen zilverwerk.

Bereken snel je waarde!

Bereken snel en eenvoudig de waarde van je edelmetalen.

Hoeveel is zilverwerk waard?
De waarde van zilverwerk is de laatste jaren erg stabiel gebleven. Benieuwd naar wat uw zilverwerk waard is? Dit is afhankelijk van verschillende factoren. Wat is de kwaliteit van uw zilverwerk? Hoeveel zilverwerk heeft u in huis? Daarnaast is de actuele koers natuurlijk van belang voor de huidige waarde van uw zilverwerk. Bij actuele koersen kunt u de actuele koersen vinden van alle edelmetalen die wij van u kunnen kopen, waaronder die van zilver. Hierdoor krijgt u een goede indicatie van uw zilverwerk u op zou kunnen leveren.

Zilverwerk verkopen bij Onlinegoudinkoop.nl
Wanneer u zilverwerk wilt verkopen vraagt u de pagina Verzendpakket bestellen een verzendpakket aan. Dit verzendpakket zal zo snel mogelijk bij u thuis afgeleverd worden. Vervolgens kunt u het zilverwerk en uw persoonlijke gegevens in het verzendpakket doen en weer terugsturen naar ons. De verzending van het pakket is volledig verzekerd en zou zelfs nog extra verzekerd kunnen worden boven een bepaald bedrag.

Bij ons op de locatie wordt het ingestuurde zilverwerk officieel gewogen en getaxeerd. Het wegen hiervan wordt op beeld vastgelegd. U ontvangt een bod via de mail op het ingestuurde zilverwerk. U heeft hierbij twee keuzes. U gaat wel of niet akkoord met het bod. Indien u akkoord gaat met het bod, ontvangt u het geld zo snel mogelijk op uw bankrekening. Gaat u niet akkoord, dan ontvangt u het ingestuurde zilverwerk weer terug via de post.

Het is dus heel eenvoudig om online uw zilverwerk te verkopen. Mocht u een indicatie willen van wat het zilver u zou kunnen opleveren, bekijk dan de bovenstaande calculator. Mocht u nog vragen hebben over het online verkopen van een edelmetaal, neem dan gerust contact met ons op!

Koersen

Hier kunt u de meest actuele koersen van de edelmetalen vinden. De koersen worden continue ververst en zijn dus de meest up-to-date koersen.