Oude munten

Het kan voorkomen dat jij nog oude munten thuis hebt liggen. Denk hierbij aan buitenlandse munten of zelfs nog guldens! Met deze oude munten is helaas niet meer te betalen, erg zonde natuurlijk. Om toch nog wat over te kunnen houden aan deze oude munten, kun je deze oude munten verkopen. Een munt verkopen kan jou nog iets opleveren. Hierdoor krijgt jouw oude geld weer nieuwe waarde.

Het verkopen van oude munten kan nog best wat opleveren. Onlinegoudinkoop.nl heeft jarenlange ervaring met het in- en verkopen van oude munten. Munten inkoop doen wij op een professionele manier.

Bestel een taxatiepakket Bereken je waarde!

Oude munten verkopen

Direct je goud
waarde weten?

Jelle
+31 74 700 2300

Bereken snel je waarde!

Bereken snel en eenvoudig de waarde van je edelmetalen.

Hoeveel zijn mijn oude munten waard?

De waarde van munten verschilt. De uiteindelijke waarde van jouw oude munten is afhankelijk van verschillende factoren. Zijn de munten bijvoorbeeld van goud, van zilver of een ander edelmetaal? Hoeveel munten heb je ervan in bezit? Daarnaast is de actuele koers van het edelmetaal natuurlijk van belang wanneer wij de waarde oude munten gaan bepalen. Op de pagina actuele koersen kun je de actuele koersen vinden van alle edelmetalen die wij van jou kunnen kopen, waaronder die van zilver en goud. Hierdoor krijg je een goede indicatie van wat de oude munten jou op zouden kunnen leveren en kun jij zelf de waarde bepalen oude munten.

Oude munten verkopen bij Onlinegoudinkoop.nl

Het verkopen van oude munten kan eenvoudig online bij Onlinegoudinkoop.nl. Wanneer jij besloten hebt jouw oude munten te verkopen, vraag je via de pagina Verzendpakket bestellen een verzendpakket aan. Dit verzendpakket ontvang je binnen een paar dagen thuis. Je kunt de oude munten samen met jouw persoonlijke gegevens in het pakket doen en deze weer terug sturen naar ons. De verzending van het pakket is volledig verzekerd en zou zelfs nog extra verzekerd kunnen worden boven een bepaald bedrag.

Bij ons op de locatie worden de oude munten officieel gewogen en getaxeerd. Het wegen hiervan wordt op beeld vastgelegd. Jij ontvangt een bod via de mail op de ingestuurde oude munten. Indien jij akkoord gaat met het bod, ontvang je het geld zo snel mogelijk op jouw bankrekening. Ga je niet akkoord, dan ontvang je de oude munten weer terug via de post. Munten verkopen online doe je dus gemakkelijk via Onlinegoudinkoop.nl. Mocht je nog vragen hebben over het online verkopen van oude munten of een ander edelmetaal, neem dan gerust contact met ons op!

Oude munten verkopen

Heb jij nog veel oude munten thuis liggen? Die kunnen aardig wat waard zijn. Dit kan zijn omdat ze heel oud zijn, maar ook omdat ze bijvoorbeeld van goud, zilver of andere edelmetalen zijn gemaakt. Vaak blijven deze munten ergens opgeborgen liggen, omdat je ze niet meer als betaalmiddel kunt gebruiken. Maar jouw munten zijn waarschijnlijk nog wel geld waard! Wil je graag jouw oude munten verkopen? Wij kunnen ze taxeren. Op deze pagina lees je er meer over.

Oude munten verkopen: hoeveel zijn ze waard?

Je wilt je oude muntenverzameling verkopen. Het is dan natuurlijk goed om de waarde van jouw oude munten te weten. Allereerst kun je bekijken waarvan ze zijn gemaakt. Oude munten zijn namelijk vaak van goud of zilver gemaakt, maar kunnen ook van koper of brons gemaakt zijn. Bronzen munten kunnen wel verkocht worden, maar de huidige koers voor brons ligt een stuk lager dan bij bijvoorbeeld goud. Je zult dus heel veel bronzen munten moeten verzamelen, of zeldzame munten moeten hebben, voordat je hier winst uit haalt. De zilver- en goudprijs ligt daarentegen een stuk hoger. Het is dus slim om eerst de actuele koersen te bekijken. Als je zelf snel de waarde van jouw oude munten wilt berekenen, gebruik dan de online calculator.

Munten met een verzamelwaarde verkopen

Er bestaan natuurlijk een hoop verschillende oude munten. Zo kun je ook oude munten uit het buitenland in je bezit hebben, munten waarvan er niet veel zijn gemaakt of munten die populair zijn zoals het gouden vijfje. Hierdoor kan de zogeheten verzamelwaarde nog hoger liggen dan alleen de actuele zilver- of goud koers van dit moment. Er zijn een aantal dingen waarop je zelf kan controleren of jij zo een waardevolle munt hebt:

  • Ten eerste is het belangrijk om te bepalen waar de munt vandaan komt en uit welk jaar hij komt.
  • Daarnaast heeft ook de staat van de munt veel invloed op de waarde. Oude munten die in topconditie zijn, zullen namelijk bijna nooit gebruikt zijn, wat ze zeldzamer maakt.
  • De waarde van deze zeldzame oude munten wordt ook beïnvloed door de markt. Als de vraag groot is naar bepaalde munten, zullen ze meer waard zijn.

Mijn munten verzameling verkopen?

Oude munten kunnen dus veel waard zijn omdat ze van goud of zilver zijn gemaakt. Als het dan ook nog zeldzame munten zijn, dan zijn ze nog meer waard. Als je dus een grote verzameling oude munten hebt, dan wil je hier wel voorzichtig mee zijn en op de juiste manier verkopen of laten taxeren. Online Goudinkoop heeft hier jaren ervaring in en helpt je daar graag bij. Zo kun jij veilig en betrouwbaar jouw muntenverzameling verkopen

 

Herkennen platina, soorten platina

Oude munten verkopen bij onlinegoudinkoop.nl

Wil jij graag jouw oude zilveren of gouden munten verkopen via onlinegoudinkoop.nl? Wij kunnen je ervan verzekeren dat je veilig en snel jouw munten kunt laten taxeren en verkopen tegen de beste prijs. Al meer dan tien jaar helpen wij mensen om hun edelmetalen om te zetten naar geld. Wij snappen dat dit een kostbaar bezit is en bij ons kun je altijd uitgaan van verzekerde en discrete verzendingen en alles is te controleren middels gefilmde taxaties.

Hoe werkt het dan precies en wat zijn de voordelen?

  1. Wanneer je jouw oude munten wilt verkopen via onlinegoudinkoop.nl, dan is de eerste stap het laten taxeren van de munten. Op de site kun je een volledig verzekerd taxatiepakket bestellen, waarmee je de munten gewoon via de post naar de taxateur kunt sturen.
  2. De taxateur gaat aan de slag en doet een bod per mail. Accepteer je het bod? Dan staat het geld binnen 24 uur op je rekening.
  3. Als je het bod niet accepteert zullen de munten op dezelfde veilige manier weer bij jou thuis komen.
  4. Door de 100% verzekerde verzending en de jarenlange ervaring die onlinegoudinkoop.nl heeft met oude munten, is dit een betrouwbare en vooral veilige manier om jouw munten te verkopen.
  5. Onlinegoudinkoop.nl is ook nog eens erg gebruikersvriendelijk. Naast de goede service kost het je ook weinig tijd. Het enige wat jij moet doen is de munten op de post doen en het bod goedkeuren of afkeuren.

Koersen

Hier kunt u de meest actuele koersen van de edelmetalen vinden. De koersen worden continue ververst en zijn dus de meest up-to-date koersen.