Oud goud verkopen

Heb jij oud goud in huis liggen? Mensen hebben vaak oud goud in huis liggen waar niks mee wordt gedaan. Misschien heb jij ooit eens oud goud geërfd. De sieraden worden niet meer gedragen of zijn uit de mode en de gouden munten liggen ergens op zolder of in de kast. Dit oud goud verkopen kan dan een goed idee zijn. Oud goud kan veel geld waard zijn en de goudprijs verkoop oud goud ligt vaak hoog. Oude gouden munten verkopen kan jou een aardig extra zakcentje opleveren.

Bestel een taxatiepakket Bereken je waarde!

Oud goud verkopen

Direct je goud
waarde weten?

Jelle
+31 74 700 2300

Bereken snel je waarde!

Bereken snel en eenvoudig de waarde van je edelmetalen.

De waarde van goud

Oud goud is in feite niet anders dan nieuw goud. Oud goud dat 20 karaat goud is en 5 gram weegt is evenveel waard als nieuw goud dat 20 karaat goud is van 5 gram. Wanneer mensen over oud goud spreken gaat het vaak over goud dat is geërfd, goud dat zij al erg lang in het bezit hebben of goud dat niet meer wordt gedragen of uit de mode is.

Omdat goud erg moeilijk is om te vinden is de goudprijs verkoop oud goud erg hoog. Goud wordt gevonden in verschillende landen zoals landen in Amerika en Afrika. Goud winnen is lastig omdat het vaak in steen in de grond zit en je hiervoor diep moet graven. Omdat goud veel waard is wordt goud een edelmetaal genoemd. Een edelmetaal is een metaal dat bestand is tegen corrosie en oxidatie. Omdat edelmetalen bestand zijn tegen corrosie en oxidatie worden edelmetalen voor sieraden gebruikt. Onder andere goud, zilver, platina en palladium zijn edelmetalen.

Jij bent natuurlijk op zoek naar de oud goud verkopen hoogste prijs. De oud goud verkopen dagprijs hangt af van de staat waarin het goud zich bevindt. De oud goud verkopen prijs per gram hangt dan ook van een aantal dingen af. Zo hangt het af van de actuele koersen van goud. Op de pagina actuele koersen kun je de goudprijs verkoop oud goud vinden. De actuele koersen worden continu ververst zodat de actuele koersen altijd up-to-date zijn en jij altijd weet wat het goud waard is.

Met onze online calculator kun je de oud goud verkopen dagprijs berekenen. Zo krijg jij een goede indicatie van wat het oud goud verkopen jou zal kunnen opleveren.

De oud goud verkopen prijs per gram hangt ook af van hoeveel karaat goud het is. Hoe hoger het karaat van het goud is, hoe meer goud erin verwerkt zit. Goud wordt vaak gemengd met een metaal zoals bijvoorbeeld koper of zilver. Hoeveel karaat het goud is wordt aangeduid in het goud door een goudmerk. Een goudmerk bestaat uit een aantal cijfers. De cijfers geven het goudgehalte aan. Er zijn dus vele manieren om van tevoren te bekijken wat het oude gouden munten verkopen jou zal kunnen opleveren. Als u twijfelt over de waarde van het goud dat je wil verkopen is het altijd mogelijk contact op te nemen met onze klantenservice. Wij zullen dan samen bekijken wat de waarde van het goud is.

Waar oud goud verkopen?

Wil jij weten waar oud goud verkopen mogelijk is? Oud goud verkopen is gemakkelijk, snel en veilig bij Onlinegoudinkoop.nl. Bij ons kun je terecht voor het oude gouden munten verkopen en het verkopen van andere edelmetalen zoals bijvoorbeeld zilver en palladium. Wij hebben meer dan tien jaar ervaring in het oud goud verkopen en inkopen. Onze medewerkers zijn specialisten in het taxeren, inkopen en verkopen van goud. Wij bij Onlinegoudinkoop.nl hebben een oprechte interesse in edelmetalen. Deze edelmetalen betekenen vaak veel voor de klant. Daarom gaan wij altijd uiterst adequaat om met elk object dat wij ontvangen.

Wanneer jij overgaat tot het oude gouden munten verkopen vraag je een taxatiepakket aan via de website. Het taxatiepakket zul je binnen 3 werkdagen ontvangen. Dit taxatiepakket bevat een verzendenvelop en een formulier. Je vult jouw gegevens in op het formulier. Het oud goud dat je wil verkopen stop je samen met het formulier in de verzendenvelop. De verzendenvelop verstuur je vervolgens naar ons via de post. Hiervoor heb je alleen een brievenbus nodig. De verzendenvelop is volledig verzekerd zodat jij er zeker van bent dat jouw oud goud verkopen veilig gebeurt. Komt het oude goud in de verzendenvelop boven een bepaalde waarde? Dan is het nog mogelijk de verzendenvelop extra te verzekeren. Wanneer de verzendenvelop boven een bepaalde waarde komt bieden wij jou nog andere mogelijkheden tot een vertrouwde overdracht. Jouw oud goud kan bijvoorbeeld opgehaald worden door middel van verzekerd transport. Er is ook de mogelijkheid het oud goud bij jou aan de deur op te halen. Er is dus altijd een goede manier om jouw eigendommen veilig en vertrouwd over te dragen aan ons.

Zodra wij het goud hebben ontvangen gaan wij over tot de waardebepaling. Het goud wordt gewogen en getaxeerd. Het wegen en taxeren wordt altijd op beeld opgenomen. Dit wordt gedaan zodat jij ervan verzekerd bent dat dit op de juiste manier gebeurt. Wanneer het goud getaxeerd is sturen wij jou een bod via de mail. Je hebt altijd de keuze of je dit bod wel of niet accepteert. Als je ons bod niet accepteert, zullen wij jou het goud volledig verzekerd en gratis terugsturen.

Accepteer je het bod dan zul je het geld binnen 24 uur op jouw rekening ontvangen. Je ontvangt bij Onlinegoudinkoop.nl altijd een eerlijke prijs voor je sieraden en oud goud.

Voor het oude gouden munten verkopen kun je ook een afspraak maken waarbij wij bij jou thuis of op kantoor komen. Het oude goud zal dan door ons worden getaxeerd. Het bedrag zullen wij per direct naar jouw bankrekening overmaken.

Bij ons staat de klant altijd centraal. Wij gaan voor de optimale klantbeleving en dit is erg belangrijk voor ons. Wij begrijpen dat uw oud goud en sieraden van hoge waarde zijn voor jou, zowel emotioneel als financieel. Daarom gaan wij altijd goed om met uw goud zodat wij de oud goud verkopen hoogste prijs kunnen bieden.

Heb jij nog verdere vragen over hoe oud goud verkopen precies in zijn werk gaat of wil je gewoon wat advies vragen? Wij staan altijd voor je klaar. Je kunt contact met ons opnemen via de telefoon of het contactformulier op de website.

Koersen

Hier kunt u de meest actuele koersen van de edelmetalen vinden. De koersen worden continue ververst en zijn dus de meest up-to-date koersen.