Zilveren bestek verkopen

Wanneer je zilveren bestek thuis hebt wat je niet meer gebruikt, dan is het een goed idee om het te gaan verkopen. Op deze manier hou je nog wat over aan het zilveren bestek en ligt het niet alleen in de kast te verstoffen. Let wel goed op, er zit een verschil tussen een zilveren bestekset en een verzilverde bestekset. Wat is het verschil tussen deze twee? Bij een verzilverde bestekset zit er alleen een klein laagje zilver om het bestek heen. De daadwerkelijke hoeveelheid zilver van het bestek is dan ook een stuk lager dan bij een echte zilveren bestekset. Bij Onlinegoudinkoop.nl hebben wij jarenlange ervaring met het inkopen van zilveren bestek, wij kunnen jou dan ook altijd voort helpen.

Zilveren bestek

Bereken snel je waarde!

Bereken snel en eenvoudig de waarde van je edelmetalen.

Hoeveel is zilveren bestek waard?

De waarde van zilveren bestek kan behoorlijk van elkaar verschillen. Wat is de kwaliteit van het zilver? Wat is het zilvergehalte van uw bestekset? Hoe groot is je bestekset? Je kunt op zoek gaan naar het keurteken. Heeft het bestek geen keurteken? Dan kun je op zoek gaan naar cijfers die in het zilver zijn gegraveerd. Het bepalen van de waarde van zilveren bestek heeft dus meerdere aspecten. Je kan je voorstellen dat om tot een goede prijsindicatie van jouw zilveren bestek te komen er altijd een taxatie nodig is.
Daarnaast is de actuele koers van het zilver natuurlijk van belang voor de daadwerkelijke huidige waarde van je zilveren bestek. Op de pagina actuele koersen kun je de actuele koersen vinden van alle edelmetalen die wij van je kunnen kopen, waaronder die van zilver. Hierdoor krijg je een goede indicatie van wat je zilveren bestek set op zou kunnen leveren.

Hoe werkt het?

Wil je graag jouw zilveren bestek verkopen bij Onlinegoudinkoop.nl, maar wil je graag weten hoe dat in zijn werk gaat? Lees dan de tekst hiernaast. Daar kun je alle informatie vinden over het opsturen, taxeren en uitbetalen!

Zilveren bestek verkopen bij Onlinegoudinkoop.nl

Het verkopen van je zilveren bestek kan eenvoudig en snel bij Onlinegoudinkoop.nl. Hoe gaat dit in zijn werk? Dat leggen we jou uit. Wanneer je jouw zilveren bestek wil verkopen vraag je via de pagina Verzendpakket bestellen een verzendpakket aan. Dit verzendpakket zal zo snel mogelijk bij jou thuis afgeleverd worden. Vervolgens kun je het zilveren bestek en jouw persoonlijke gegevens in het verzendpakket doen en weer terugsturen naar ons. De verzending van dit verzendpakket is volledig verzekerd en zou zelfs nog extra verzekerd kunnen worden boven een bepaald bedrag.

Het ingestuurde zilveren bestek zal bij ons op de locatie officieel gewogen en getaxeerd worden. Het wegen zal op beeld vastgelegd worden. Vervolgens ontvang je een bod via de mail. Je hebt hierbij twee keuzes. Je gaat wel of niet akkoord met het bod.  Zodra je akkoord gaat met het bod, ontvang je het geld op je bankrekening. Ga je niet akkoord? Dan ontvang je het ingestuurde zilveren bestek weer terug via de post.

Mocht je toch nog vragen hebben over het verkopen van je zilveren bestek, of misschien heb je een ander edelmetaal wat je wil verkopen, neem dan gerust contact met ons op!

Koersen

Hier kunt u de meest actuele koersen van de edelmetalen vinden. De koersen worden continue ververst en zijn dus de meest up-to-date koersen.