Horloge verkopen

Heb jij een mooi horloge in huis liggen waar jij niets meer mee doet? Jouw horloge verkopen kan jou veel geld opleveren. Horloges kunnen namelijk erg veel geld waard zijn. Maar waarom kunnen horloges nou eigenlijk zoveel geld opleveren bij het horloge verkopen?

Direct je goud
waarde weten?

Jelle
+31 74 700 2300

Bereken snel je waarde!

Bereken snel en eenvoudig de waarde van je edelmetalen.

Luxe Horloge Verkopen

Luxe horloges verkopen kan jou veel geld opleveren. Maar waarom is luxe horloges verkopen nou zo winstgevend? Dat luxe horloges verkopen zo winstgevend is heeft een paar redenen. Ten eerste zijn luxe horloges van bepaalde merken erg schaars. Er is maar een beperkt aantal van de horloges in de omloop. Dure horlogemerken maken maar een bepaald aantal van de horloges zodat de horloges hun waarde behouden. Daarnaast gaat het bij de waarde van horloges om het vraag en het aanbod. Is er veel vraag naar horloges en minder aanbod? Dan worden de horloges meer waard bij het horloges verkopen.

Daarnaast hangt de waarde van het horloge af van het materiaal waar het horloge van gemaakt is en welke technieken gebruikt worden. Een gouden horloge met diamanten is dus meer waard dan een horloge van zilver. De waarde van een horloge hangt verder af van het merk van het horloge. Je hebt natuurlijk allerlei verschillende soorten en merken horloges.

Bereken snel je waarde!

Bereken snel en eenvoudig de waarde van je edelmetalen.

Merk Horloge verkopen

Er zijn veel horlogemerken met horloges in het assortiment die veel waard zijn. Enkele van deze horlogemerken zijn Rolex, Omega, Breitling, Patek Philippe en Cartier. De horloges die ontwikkeld worden voor deze merken hebben vaak betere onderdelen zoals een sterker glas. De onderdelen van deze dure merk horloges zijn vaak gemaakt door de fabrikant zelf en zijn niet ingekocht. Daarnaast zijn deze dure merk horloges niet alleen van buiten maar ook van binnen van goede kwaliteit. Sommige onderdelen van horloges worden bijvoorbeeld met de hand gemaakt en niet in een fabriek. Merkhorloges worden vaak afgewerkt met mooie edelstenen zoals robijnen of diamanten. Deze edelstenen zijn veel geld waard.

Horloge verkopen

Zijn Horloges een goede Investering?

Horloges kunnen zelfs zoveel geld waard zijn dat mensen horloges aanschaffen als investering. Meestal moet je dan een tijdje wachten totdat het horloge meer waard is dan wanneer je het horloge kocht. Dit hoeft niet altijd het geval te zijn. Sommige horloges zijn zo schaars, van een bepaald merk of antiek dat je veel geld kan verdienen bij het horloge verkopen.

Horloge Verkopen zonder papieren

Denk jij dat jouw horloge veel geld waard is en wil je graag jouw horloge verkopen, maar heb je geen papieren? Bij Onlinegoudinkoop.nl is dat geen probleem. Bij ons kun je jouw horloge verkopen zonder papieren. Houdt er wel rekening dat een horloge verkopen zonder papieren je wat minder geld zou kunnen opleveren. Wij controleren ieder horloge of het afkomstig is van diefstal!

Merk Horloge verkopen

Bereken snel je waarde!

Bereken snel en eenvoudig de waarde van je edelmetalen.

Horloge Verkopen Online

Ben jij erover uit en wil jij jouw horloge verkopen? Verkopen horloge is helemaal niet moeilijk. Je hoeft zelfs niet meer het centrum in om op zoek te gaan naar een plaats waar jouw horloge verkopen mogelijk is. Jouw horloge verkopen online doe je heel eenvoudig, snel en veilig bij Onlinegoudinkoop.nl. Bij Onlinegoudinkoop.nl kun je jouw horloge verkopen online, natuurlijk een stuk handiger dan wanneer je dit doet bij een winkel in het centrum.
Jouw horloge verkopen online is heel simpel. Voor het horloge verkopen online vraag je een taxatiepakket aan via de website. Binnen enkele dagen zul je het taxatiepakket bij jou thuis ontvangen. In het taxatiepakket vind je een formulier met verdere uitleg, een verzendpakket en een formulier die je kan invullen. Het verzendpakket vul je met horloge dat je wil verkopen en het ingevulde formulier met jouw persoonlijke gegevens. Vervolgens verstuur je het verzendpakket naar ons op. Zodra wij het verzendpakket hebben ontvangen zullen wij overgaan tot de waardebepaling waar wij gaan bepalen hoeveel het verkopen horloge jou precies zou kunnen opleveren. Tijdens de waardebepaling zullen wij het horloge gaan taxeren en wegen. Het wegen en taxeren wordt bij ons altijd op beeld opgenomen. Op die manier weet jij zeker dat dit op de juiste manier zal gebeuren. Als wij de waarde hebben bepaald van het horloge dat jij wil verkopen zullen wij jou een bod doen. Het bod zal je via de mail ontvangen. Je hebt natuurlijk altijd de keuze of je dit bod wel of niet accepteert. Accepteer je het bod niet, dan versturen wij jou het horloge weer volledig verzekerd naar jou terug via de post. Accepteer je het bod wel, zullen wij het geld direct overmaken naar jouw bank. Afhankelijk van jouw bank ontvang je het bedrag dat jij met het verkopen horloge hebt verdient dezelfde dag nog op jouw bankrekening.

Horloge Verpanden

Naast het verkopen van jouw horloge kun je jouw horloge bij Onlinegoudinkoop.nl laten verpanden. Verpanden kan een goede optie zijn wanneer je even krap bij kas zit en jouw horloge niet wil verkopen omdat er bijvoorbeeld veel emotionele waarde aan zit. Verpanden betekent dat je jouw horloge of sieraad bij ons achterlaat in ruil voor een lening. Wanneer het volledige geleende bedrag en overige kosten zijn terugbetaald ontvang je het horloge of sieraad weer terug.

Onlinegoudinkoop.nl

Als jij besluit over te gaan tot het verkopen of verpanden van jouw horloge ben je bij Onlinegoudinkoop.nl aan het goede adres. Wij hebben al meer dan tien jaar ervaring in de branche. Naast dat je bij ons terecht kan voor het verkopen van jouw horloge kun je bij ons terecht voor het verkopen van alle soorten edelstenen en edelmetalen. Denk dan aan saffieren, diamanten, goud, platina en palladium. Wij bij Onlinegoudinkoop.nl hebben een echte passie voor edelstenen, edelmetalen en horloges. Wij geven jou altijd een eerlijke prijs wanneer jij jouw goud, palladium of horloge gaat verkopen.

Veelgestelde vragen over Horloge verkopen

  • Wat is mijn horloge waard?

    Om te berekenen hoeveel je horloge waard is moet je met verschillende factoren rekening houden. Zo is het merk belangrijk, de staat van het horloge en is het belangrijk dat de originele doos met papieren aanwezig is.

  • Kan ik mijn Horloge Verkopen zonder papieren?

    Ja! Je kan je horloge verkopen zonder papieren. Let wel op: Wij controleren op fraude en heling.

  • Kan ik mijn horloge ook verpanden?

    Ja, via onze website kun je ook een verpanden aanvraag doen. Vink “Ik doe een verpand aanvraag” aan tijdens het invullen van je aanvraag en je ontvangt prijsvoorstel.

Koersen

Hier kunt u de meest actuele koersen van de edelmetalen vinden. De koersen worden continue ververst en zijn dus de meest up-to-date koersen.