Zilverbaren

Wanneer u zilverbaren in huis heeft waar u geen gebruik meer van maakt, kan het verstandig zijn om deze te verkopen. Zilverbaren hebben een puurheid van minimaal 99,99% zilver, wat het waardevolle objecten maakt. Als u zilverbaren thuis heeft en u wilt deze verkopen, doe dit dan eenvoudig en snel bij Onlinegoudinkoop.nl

Bij ons worden dagelijks zilverbaren ingeleverd en getaxeerd. Wij hebben dan ook al jarenlange ervaring met de in- en verkoop van zilverbaren en andere edelmetalen.

zilver koers

Bereken snel je waarde!

Bereken snel en eenvoudig de waarde van je edelmetalen.

Hoeveel zijn zilverbaren waard?
De waarde van zilverbaren is afhankelijk van verschillende factoren. Natuurlijk zijn de kwaliteit en hoeveelheid belangrijke indicatoren van de uiteindelijk waarde van uw zilverbaren. Daarnaast is de actuele koers van zilver van belang voor de huidige waarde van uw zilverbaren. Bij actuele koersen kunt u de actuele koersen vinden van alle edelmetalen die wij van u kunnen kopen, waaronder die van zilver. Hierdoor krijgt u een goede indicatie van wat het u op zou kunnen leveren.

Zilverbaren verkopen bij Onlinegoudinkoop.nl
De zilverbaren verkopen wat u in huis heeft? U wilt natuurlijk weten hoe dit in zijn werk gaat. Wanneer u zilverbaren wilt verkopen vraagt u via de pagina Verzendpakket bestellen een verzendpakket aan. Dit verzendpakket zal zo snel mogelijk bij u thuis afgeleverd worden. Vervolgens kunt u de zilverbaren en uw persoonlijke gegevens in het verzendpakket doen en weer terugsturen naar ons. De verzending van dit pakket is volledig verzekerd en zou zelfs nog extra verzekerd kunnen worden boven een bepaald bedrag. Bij grote hoeveelheden is het ook mogelijk de zilverbaren door ons op te laten halen.

Bij ons op de locatie worden de ingestuurde zilverbaren officieel gewogen en getaxeerd. Het wegen hiervan wordt op beeld vastgelegd. U ontvangt een bod via de mail op de ingestuurde zilverbaren. U heeft hierbij twee keuzes. U gaat wel of niet akkoord met het bod. Indien u akkoord gaat met het bod, ontvangt u het geld zo snel mogelijk op uw bankrekening. Gaat u niet akkoord, dan ontvangt u de ingestuurde zilverbaren weer terug via de post.

Het verkopen van uw zilverbaren kan dus heel snel en eenvoudig online. Mocht u nog vragen hebben over het verkopen van zilverbaren of andere edelmetalen, neem dan gerust contact op met ons!

Koersen

Hier kunt u de meest actuele koersen van de edelmetalen vinden. De koersen worden continue ververst en zijn dus de meest up-to-date koersen.