Gouden sieraden verkopen

Heeft u nog ergens gouden sieraden liggen waar u niks meer mee doet? Verkoop ze dan via Onlinegoudinkoop.nl. Het verkopen van gouden sieraden kan u nog het nodige geld opleveren.

Misschien heeft u gouden sieraden gekregen uit een erfenis? Of u heeft ergens nog die verzameling sieraden liggen waar u niks meer mee doet. Het is natuurlijk zonde om hier niks mee te doen. Gouden sieraden worden dagelijks ingeleverd en getaxeerd bij Onlinegoudinkoop.nl. Wij hebben jarenlange ervaring met het in- en verkopen van gouden sieraden.

Bestel een taxatiepakket Bereken je waarde!

Direct je goud
waarde weten?

Jelle
+31 74 700 2300

Bereken snel je waarde!

Bereken snel en eenvoudig de waarde van je edelmetalen.

Hoeveel zijn gouden sieraden waard?
De waarde van goud is de laatste jaren gestegen. Maar hoeveel uw gouden sieraden waard zijn, is afhankelijk van meerdere factoren. Wat is de kwaliteit van de sieraden? Wat is het exacte gewicht van de sieraden? Hiernaast speelt de actuele koers van goud natuurlijk ook een rol bij de waardebepaling. Op onze pagina actuele koersen kunt u de actuele koersen vinden van alle edelmetalen die wij van u kunnen kopen, waaronder die van de gouden sieraden die u bezit. Hierdoor krijgt u een goede indicatie van wat deze sieraden u op zouden kunnen leveren.

Gouden sieraden verkopen bij Onlinegoudinkoop.nl
Maar hoe gaat het verkopen van uw sieraden in haar werk bij Onlinegoudinkoop.nl? Wanneer u gouden sieraden wilt verkopen vraagt u via onze pagina Verzendpakket bestellen eenvoudig een verzendpakket aan. Dit verzendpakket zal zo spoedig mogelijk bij u thuis geleverd worden. In het verzendpakket doet u de gouden sieraden samen met uw persoonlijke gegevens en stuurt deze vervolgens weer naar ons op. De verzending van het verzendpakket is volledig verzekerd en zou zelfs nog extra verzekerd kunnen worden boven een bepaald bedrag.

Bij ons op de locatie worden de ingestuurde sieraden officieel gewogen en getaxeerd. Het wegen van de sieraden wordt op beeld vastgelegd. U ontvangt een bod via de mail voor de ingestuurde gouden sieraden. U heeft hierbij twee keuzes. U gaat wel of niet akkoord met het bod. Indien u akkoord gaat met het bod, ontvangt u het geld zo snel mogelijk op uw bankrekening. Gaat u niet akkoord, dan ontvangt u de ingestuurde sieraden weer terug via de post.

Het is dus heel eenvoudig om online uw gouden sieraden te verkopen. Mocht u een indicatie willen van wat de sieraden u op zouden kunnen leveren, gebruik dan de bovenstaande calculator. Mocht u nog vragen hebben over het online verkopen van een edelmetaal, neem dan gerust contact met ons op!

Bereken snel je waarde!

Bereken snel en eenvoudig de waarde van je edelmetalen.

Sieraden taxeren bij Onlinegoudinkoop.nl

Wil jij jouw oude sieraden laten taxeren maar heb je eigenlijk helemaal geen behoefte om op zoek te gaan naar een plek waar dit mogelijk is? Dan ben je bij Onlinegoudinkoop.nl aan het goede adres. Bij Onlinegoudinkoop.nl hoef je namelijk niet meer het centrum in, maar kan je jouw sieraden laten taxeren door ze naar ons op te sturen via de post.

Wij hebben al meer dan 10 jaar ervaring in het vak en zullen jou altijd de beste prijs geven voor het sieraden taxeren. Bovendien zijn de sieraden taxeren kosten nul. Maar hoe werkt sieraden laten taxeren door Onlinegoudinkoop.nl dan precies? Wij leggen je het stap voor stap uit.

Mijn oude sieraden laten taxeren: Hoe werkt het?

Sieraden taxeren bij Onlinegoudinkoop.nl is heel eenvoudig. Ten eerste vraag je een taxatiepakket aan via de website. Je zult dan binnen enkele dagen het taxatiepakket bij jou thuis ontvangen. In het taxatiepakket tref je een formulier, een stappenplan en een verzendenvelop aan. Op het formulier vul je jouw persoonlijke gegevens in, zoals jouw naam, adres en e-mailadres. Het formulier stop je in de verzendenvelop. Het stappenplan legt tot in de details uit hoe het sieraden taxeren bij Onlinegoudinkoop.nl in zijn werk gaat. De verzendenvelop vul je met het ingevulde formulier en het goud dat jij door ons wil laten taxeren. De verzending is altijd compleet verzekerd en veilig. Als jij jouw verzendenvelop gevuld hebt stuur je deze naar ons op via post voor het sieraden laten taxeren door ons.

Zodra wij jouw verzendenvelop hebben ontvangen zullen wij jouw sieraden taxeren en wegen. Het sieraden taxeren gebeurt bij ons altijd terwijl dit op beeld wordt opgenomen zodat jij zeker weet dat het sieraden taxeren op de juiste manier gebeuren zal.
Wanneer we de sieraden hebben getaxeerd zullen wij jou een bod versturen. Het bod zal je via de mail ontvangen. Je mag er natuurlijk altijd zelf voor kiezen of je dit bod wel of niet accepteert. Accepteer je het bod niet, dan gaat de verkoop niet door en versturen wij jouw sieraden of goud weer volledig verzekerd terug naar jou via de post.

Als je het bod wel accepteert, zullen wij na de ontvangst van jouw acceptatie meteen overgaan tot het betalen van jouw geld. Het geld versturen wij dan naar jouw bankrekening. Afhankelijk van de bank waar je bij zit staat het geld vaak dezelfde dag nog op jouw rekening. Nu heb jij extra geld verdient met het oude sieraden laten taxeren.

De beste prijs voor jouw sieraden

Wij bij Onlinegoudinkoop.nl geven altijd de beste prijs voor het sieraden laten taxeren. Je bent er bij Onlinegoudinkoop.nl dus altijd zeker van dat je een eerlijke prijs ontvangt voor het oude sieraden laten taxeren. Daarnaast zit je bij ons nooit ergens aan vast. Je bent nooit verplicht het opgestuurde voorwerp ook daadwerkelijk aan ons te verkopen bij het sieraden laten taxeren.

Zou jij graag van tevoren willen weten wat het sieraden taxeren jou kan opleveren voordat je de sieraden naar ons opstuurt? Dit is mogelijk met de online calculator. Vul in de online calculator in om welk edelmetaal het gaat, hoeveel karaats het edelmetaal is en hoeveel het weegt. De online calculator zal nu snel voor jou berekenen wat het sieraden taxeren jou op zou kunnen leveren.
Ben je benieuwd naar de actuele koersen van edelmetalen? Op onze pagina actuele koersen vind je alle actuele koersen van goud, zilver, platina en palladium. De pagina actuele koersen wordt altijd up-to-date gehouden doordat deze pagina continu wordt ververst.

Sieraden taxeren: Kosten

Bij ons betaal je geen kosten voor het oude sieraden laten taxeren. Het taxeren van de sieraden is dus gratis! Daarnaast zijn er geen sieraden taxeren kosten voor het verzenden of retourneren van jouw goud. 

Je sieraden laten taxeren: Veelgestelde vragen

  • Wat kost het taxeren van sieraden?

    De sieraden taxeren kosten zijn nul. Je betaalt niet extra voor het verzenden van jouw goud!

  • Waar kan ik mijn sieraden laten taxeren?

    Je kunt jouw oude sieraden laten taxeren bij Onlinegoudinkoop.nl. Het sieraden laten taxeren doe je gewoon online en bovendien is het taxeren van de sieraden gratis.

Koersen

Hier kunt u de meest actuele koersen van de edelmetalen vinden. De koersen worden continue ververst en zijn dus de meest up-to-date koersen.