Antiek zilver

In veel huishoudens komen ontzettend veel antieke zilveren voorwerpen voor. Het is natuurlijk zonde als je er niks mee doet, want antiek zilver kan veel geld waard zijn!

Veel mensen vinden antiek zilver mooi, maar er zijn ook veel mensen waarbij antiek zilver ergens in een kast staat en niet meer gebruikt wordt. Komt dit nou ook bij jou voor? Overweeg dan om jouw antiek zilver te verkopen. Je kunt dit eenvoudig doen bij Onlinegoudinkoop.nl, jouw antieke zilver kan namelijk veel geld opleveren.

Antiek Zilver

Bereken snel je waarde!

Bereken snel en eenvoudig de waarde van je edelmetalen.

Hoeveel is antiek zilver waard?

De waarde van het antieke zilver wat je bezit is afhankelijk van meerdere factoren. Wat is de kwaliteit van jouw antieke zilverwerk? Hoeveel antiek zilver heb je in bezit en hoeveel wil je verkopen? Zilver heeft een keurteken. Het keurteken geeft aan van welk gehalte het antieke zilver is. Als het zilver geen keurteken heeft, ga dan op zoek naar cijfers die in het zilver zijn gegraveerd.  Daarnaast is de actuele zilverkoers natuurlijk van doorslaggevend belang. Op de pagina actuele koersen kun je de actuele koersen vinden van alle edelmetalen die wij van jou kunnen kopen, waaronder die van zilver. Hierdoor krijg je een goede indicatie van wat het jou op zou kunnen leveren.

Antiek zilver verkopen bij Onlinegoudinkoop.nl

Als je het antieke zilver wat jij bezit wilt verkopen, kun je dit eenvoudig en snel doen via Onlinegoudinkoop.nl. Hoe het in haar werk gaat? Dat leggen we jou uit. Je hebt op de pagina Verzendpakket bestellen de mogelijkheid een verzendpakket aan te vragen. Wanneer je dit verzendpakket thuis ontvangt, kun je het antieke zilver en jouw persoonlijke informatie in dit verzendpakket doen. Je stuurt het verzendpakket vervolgens naar ons toe. De verzending van het pakket is volledig verzekerd en zou zelfs nog extra verzekerd kunnen worden boven een bepaald bedrag.

Bij ons op de locatie wordt het ingestuurde antieke zilver officieel gewogen en getaxeerd. Het wegen hiervan wordt op beeld vastgelegd. Je ontvangt een bod via de mail op het ingestuurde antieke zilver. Je hebt hierbij twee keuzes. Je gaat wel of niet akkoord met het bod. Indien je akkoord gaat met het bod, ontvang je het geld zo snel mogelijk op jouw bankrekening. Ga je niet akkoord, dan ontvang je het antiek zilver weer terug via de post.

Jouw antiek zilver online verkopen is dus heel eenvoudig. Mocht jij een indicatie willen van wat het zilver jou zou kunnen opleveren, bekijk dan de bovenstaande calculator. Mocht je nog vragen hebben over het online verkopen van jouw antieke zilver of een ander edelmetaal, neem dan gerust contact met ons op!

Koersen

Hier kunt u de meest actuele koersen van de edelmetalen vinden. De koersen worden continue ververst en zijn dus de meest up-to-date koersen.