Palladium verkopen

Jij wil palladium verkopen en bent op zoek naar een plek dat palladium edelmetaal inkoopt? Dit doe je eenvoudig en snel bij Onlinegoudinkoop.nl. Wij zijn al jaren specialist in het inkopen van edelmetalen, waaronder palladium en zullen jouw palladium munt kopen.

Palladium behoort tot de platinagroep van metalen. Palladium is relatief zeldzaam en is ongeveer dertig keer zo schaars als goud.

Bij ons is het mogelijk om alle soorten palladium te verkopen. Of het nou gaat om sieraden, palladium munten of baren. Het grote voordeel van Onlinegoudinkoop.nl is dat jij alles online, snel en veilig kunt regelen.

Bereken snel je waarde!

Bereken snel en eenvoudig de waarde van je edelmetalen.

Hoeveel is palladium waard?

De waarde van jouw palladium is afhankelijk van een aantal zaken. Hoeveel palladium heb je in bezit en hoeveel wil je verkopen? Tevens is de koers van palladium natuurlijk doorslaggevend voor de huidige waarde van jouw palladium. Bij actuele koersen kun je de actuele koersen vinden van alle edelmetalen die wij van jou kunnen kopen, waaronder die van palladium. Hierdoor krijg je een goede indicatie van wat het jou op zou kunnen leveren.

Palladium verkopen

Het verkopen van jouw palladium kan volledig online en is eenvoudig te doen. Op de pagina Verzendpakket bestellen kun je een verzendpakket aanvragen. Dit verzendpakket krijg je vervolgens thuisgestuurd. Het palladium kun je in het pakket doen in combinatie met jouw persoonlijke gegevens. Dit verzendpakket stuur je naar ons op. De verzending van het pakket is volledig verzekerd en zou zelfs nog extra verzekerd kunnen worden boven een bepaald bedrag. Bij een grote waarde aan palladium is het ook mogelijk om de edelmetalen door ons op te laten halen.

Bij ons op de locatie wordt het ingestuurde of opgehaalde palladium officieel gewogen en getaxeerd. Het wegen hiervan wordt op beeld vastgelegd. Je ontvangt een bod via de mail op het ingestuurde palladium. Hierbij heb je twee keuzes. Je gaat wel of niet akkoord met het bod. Indien je akkoord gaat met het bod zullen wij het palladium kopen en ontvang je het geld zo snel mogelijk op jouw bankrekening. Ga je niet akkoord, dan ontvang je het palladium weer terug via de post of via de bezorging.

Zoals bovenstaand benoemd is het eenvoudig om jouw palladium te verkopen bij Onlinegoudinkoop.nl. Mocht je toch nog vragen hebben of het verkopen hiervan of over de verkoop van een ander edelmetaal, neem dan gerust contact op met ons!

Koersen

Hier kunt u de meest actuele koersen van de edelmetalen vinden. De koersen worden continue ververst en zijn dus de meest up-to-date koersen.