Goudbaren verkopen

Heeft u nog goudbaren thuis liggen en doet u hier niks meer mee? Het verkopen van deze goudbaren kan u nog aardig wat geld opleveren. Goudbaren hebben een puurheid van minimaal 99,99% goud, wat ze zeer waardevol maakt. Goudbaren verkopen kan eenvoudig en snel via Onlinegoudinkoop.nl

Bij ons worden dagelijks goudbaren ingeleverd en getaxeerd. Wij hebben dan ook al jarenlange ervaring met de in- en verkoop van goudbaren en andere edelmetalen.

Bestel een taxatiepakket Bereken je waarde!

goudbaar verkopen

Direct je goud
waarde weten?

Jelle
+31 74 700 2300

Bereken snel je waarde!

Bereken snel en eenvoudig de waarde van je edelmetalen.

Hoeveel zijn goudbaren waard?

Een goudbaar is een staaf of blok gemaakt van goud. Een goudbaar heeft een gangbaar standaard gewicht. Een gangbaar standaard gewicht houdt in dat dat gewicht door iedereen wereldwijd wordt gebruikt bij de verhandeling van goudbaren. De meest gangbare gewichten zijn 1, 2.5, 5, 10, 20, 50, 100, 250, 500 en 1000 gram.

Een goudbaar bestaat vaak  uit 99,99% puur goud. Een goudbaar heeft een keurmerk. Aan het keurmerk is af te lezen hoeveel het goudbaar weegt, wie de producent is en wat de fijnheid van het goud is.

De London Bullion Market Association (LBMA) is een organisatie gevestigd in Londen die zich bezighoudt met het keurmerken verschaffen aan smelterijen en producenten van goudbaren.  De LBMA verstrekt een keurmerk wanneer smelterijen en producenten van goudbaren voldoen aan bepaalde kwaliteitseisen. Elke smelterij of producent met een LBMA-keurmerk krijgt een eigen stempel. De LBMA bekijkt of de fijnheid en het gewicht wat op de goudbaar staat daadwerkelijk klopt. Wanneer dit klopt ontvangen zij een keurmerk in de vorm van een stempel. Zij houden een lijst bij van alle smelterijen en producenten die voldoen aan het LBMA-keurmerk.

De waarde van goudbaren is afhankelijk van verschillende factoren. De hoeveelheid (gewicht), evenals de kwaliteit speelt hierin een grote rol. Daarnaast is de actuele koers van goud van belang voor de huidige waarde van uw goudbaren. Bij actuele koersen kunt u de actuele koersen vinden van alle edelmetalen die wij van u kunnen kopen, waaronder die van goud. Hierdoor krijgt u een goede indicatie van wat het u op zou kunnen leveren.

Goudbaren verkopen bij Onlinegoudinkoop.nl

Een goudbaar verkopen kan jou veel geld opleveren. Goudbaren kunnen erg veel geld waard zijn doordat ze bestaan uit 99,99% puur goud. Het goudbaar verkopen dat jij in je bezit hebt kan dan een goed idee zijn. Veel mensen verkopen goudbaren. Er bestaat een heuse handel op het gebied van goudbaar inkoop en verkoop. De prijs van goud blijft nog steeds stijgen en een goudbaar verkopen kan jou wel honderden of duizenden euro’s opleveren. De goudbaar verkopen prijs kan dus erg hoog zijn afhankelijk van het gewicht van de goudbaar. Vraag jij je af waar goudbaren verkopen mogelijk is? Onlinegoudinkoop.nl biedt de beste goudbaar verkopen prijs. Wij zijn specialisten op het gebied van goudbaar inkoop. Wij hebben meer dan tien jaar ervaring op met het inkopen van edelmetalen. Vraag jij je af hoeveel het goudbaar dat jij in het bezit hebt waard is? Neem gerust een contact met ons op.

Snel geld voor uw goudbaren verkrijgen? Dan wilt u natuurlijk weten hoe dit in zijn werk gaat. Wanneer u goudbaren wilt verkopen vraagt u via de pagina Verzendpakket bestellen een verzendpakket aan. Dit verzendpakket zal zo snel mogelijk bij u thuis afgeleverd worden. Vervolgens kunt u de goudbaren en uw persoonlijke gegevens in het verzendpakket doen en weer terugsturen naar ons. De verzending van dit pakket is volledig verzekerd en zou zelfs nog extra verzekerd kunnen worden boven een bepaald bedrag. Bij grote hoeveelheden is het ook mogelijk om uw goudbaren op te laten halen.

Bij ons op de locatie worden de ingestuurde goudbaren officieel gewogen en getaxeerd. Het wegen hiervan wordt op beeld vastgelegd. U ontvangt een bod via de mail op de ingestuurde goudbaren. U heeft hierbij twee keuzes. U gaat wel of niet akkoord met het bod. Indien u akkoord gaat met het bod, ontvangt u het geld zo snel mogelijk op uw bankrekening. Gaat u niet akkoord, dan ontvangt u de ingestuurde goudbaren weer terug via de post.

Het verkopen van uw goudbaren kan dus heel snel en eenvoudig online. Mocht u nog vragen hebben over het verkopen van goudbaren of andere edelmetalen, neem dan gerust contact op met ons!

Koersen

Hier kunt u de meest actuele koersen van de edelmetalen vinden. De koersen worden continue ververst en zijn dus de meest up-to-date koersen.