Gouden munten verkopen

U heeft nog ergens gouden munten liggen waar u niks mee doet? Verkoop ze snel en eenvoudig bij Onlinegoudinkoop.nl. Het verkopen van deze gouden munten zou u nog aardig wat op kunnen leveren, de goudprijs is al een tijd aan het stijgen.

Gouden munten worden dagelijks ingeleverd en getaxeerd bij Onlinegoudinkoop.nl. Wij hebben jarenlange ervaring met het in- en verkopen van gouden munten.

Bestel een taxatiepakket Bereken je waarde!

gouden munten verkopen

Direct je goud
waarde weten?

Jelle
+31 74 700 2300

Bereken snel je waarde!

Bereken snel en eenvoudig de waarde van je edelmetalen.

Hoeveel zijn gouden munten waard?

De waarde van uw gouden munten is afhankelijk van meerdere factoren. Wat voor een soort gouden munten heeft u in uw bezit? Wat is het gewicht van deze gouden munten? Hiernaast speelt de actuele koers van goud natuurlijk ook een rol bij de waardebepaling. Bij actuele koersen kunt u de actuele koersen vinden van alle edelmetalen die wij van u kunnen kopen, waaronder die van de gouden munten die u bezit. Hierdoor krijgt u een goede indicatie van wat deze munten u op zouden kunnen leveren.

Gouden munten verkopen?

Veel mensen hebben gouden munten in huis. Misschien heb jij of iemand in jouw familie gouden munten verzameld, maar weet je niet wat je ermee moet en liggen ze in de kast of op zolder. Deze gouden munten verkopen die jij niet meer gebruikt kan jou veel geld opleveren.

Gouden munten kunnen erg veel geld waard zijn. De waarde van gouden munten wordt bepaald door de intrinsieke waarde. De intrinsieke waarde is de prijs van goud bij verkoop. Om erachter te komen wat de waarde is van jouw gouden munten wanneer je overgaat tot gouden munten verkopen kun je de waarde bepalen met de online calculator. Op de actuele koersen pagina kun je de actuele koers van goud vinden. Je hebt dan een indicatie wat de gouden munten verkoop jou zou kunnen opleveren. De actuele koersen worden continu ververst waardoor de koersen altijd up-to-date zijn.

Wij bij Onlinegoudinkoop.nl hebben meer dan tien jaar ervaring met in- en verkopen van gouden munten. Voor gouden munten verkopen ben jij bij ons dus zeker aan het goede adres.

Veilig je edelmetalen verkopen!

Gouden munten verkopen kun je gewoon online doen. Hiervoor heb je alleen een brievenbus nodig. Je vraagt een taxatiepakket aan. Het taxatiepakket wordt binnen enkele dagen naar jou verstuurd. In het taxatiepakket zit een verzendenvelop. De gouden munten die je wil verkopen stop je in de verzendenvelop en stuur je naar ons op. De verzending is volledig verzekerd en veilig. Zodra wij de gouden munten ontvangen hebben zullen wij overgaan tot de waardebepaling door het te wegen en taxeren. Het wegen en taxeren zal gebeuren terwijl dit gefilmd wordt. Op die manier ben jij er zeker van dat dit op de juiste manier gebeurt. De goud verkoop zal doorgaan wanneer je ons bod accepteert. Het geld ontvang je binnen 24 uur op jouw rekening. Als je het bod niet accepteert zullen wij jouw gouden munten volledig verzekerd en gratis naar jou terugsturen. Gouden munten verkopen is dus heel gemakkelijk met Onlinegoudinkoop.nl

Gouden munten verkopen bij Onlinegoudinkoop.nl

Maar hoe gaat het verkopen van de gouden munten in zijn werk bij Onlinegoudinkoop.nl? Het verkopen van uw gouden munten gaat veilig en eenvoudig. U vraagt op de pagina Verzendpakket bestellen een verzendpakket aan die u snel thuis ontvangt. Uw gouden munten doet u samen met uw persoonlijke gegevens in het verzendpakket en u stuurt het pakket terug naar ons. De verzending van het verzendpakket is volledig verzekerd en zou zelfs nog extra verzekerd kunnen worden boven een bepaald bedrag.

Bij ons op locatie worden de gouden munten officieel gewogen en getaxeerd. Het wegen van de gouden munten wordt vastgelegd op beeld. U ontvangt van ons een bod op uw gouden munten per mail. U heeft hierbij twee keuzes. U gaat wel of niet akkoord met het bod dat wij u doen. Indien u akkoord gaat met het bod, ontvangt u het geld zo snel mogelijk op uw bankrekening. Gaat u niet akkoord, dan ontvangt u de ingestuurde gouden munten weer terug via de post.

Het verkopen van uw gouden munten kan dus snel vanaf huis. Mocht u op zoek zijn naar een indicatie van wat de munten waard zijn, bekijk dan de calculator. Mocht u nog vragen hebben over het online verkopen van een edelmetaal, neem dan gerust contact met ons op!

Koersen

Hier kunt u de meest actuele koersen van de edelmetalen vinden. De koersen worden continue ververst en zijn dus de meest up-to-date koersen.