Fijn goud

U heeft fijn goud in huis en wilt het verkopen? Dit kan eenvoudig en snel bij Onlinegoudinkoop.nl! Fijn goud verkopen kan u het nodige opleveren. Maar wat is fijn goud precies? In principe is fijn goud hetzelfde als puur goud. Fijn goud heeft dan ook een puurheid van 99,99%. Het is de meest pure vorm van goud wat er bestaat. Normaal gesproken worden sieraden niet vaak gemaakt van fijn goud. Hoe puurder goud is, hoe zachter het doorgaans ook is. Om te voorkomen dat sieraden snel beschadigen worden dan ook vaak andere edelmetalen toegevoegd bij het maken van een sieraad.

Waar komt fijn goud in voor?
Fijn goud komt het meest voor in gouden munten. Heel puur goud zoals fijn goud wordt altijd door de mens gemaakt. In de natuur is goud altijd gemengd met andere mineralen en metalen.

Bereken snel je waarde!

Bereken snel en eenvoudig de waarde van je edelmetalen.

Hoeveel is fijn goud waard?
De waarde van goud is de laatste jaren gestegen. Maar hoeveel het fijne goud wat u bezit waard is, is afhankelijk van de actuele koers van goud en natuurlijk het gewicht wat u bezit. Op de pagina actuele koersen kunt u de actuele koersen vinden van alle edelmetalen die wij van u kunnen kopen, waaronder die van fijn goud. Hierdoor krijgt u een goede indicatie van wat het u op zou kunnen leveren.

Fijn goud verkopen bij Onlinegoudinkoop.nl
U wilt fijn goud verkopen bij Onlinegoudinkoop.nl, maar hoe gaat dit in haar werk? Fijn goud verkopen doet u door op onze website een verzendpakket aan te vragen. Dit kunt u doen via de pagina Verzendpakket bestellen. Dit verzendpakket ontvangt u zo snel mogelijk thuis. Het fijne goud wat u bezit doet u in het verzendpakket samen met uw persoonlijke gegevens. Vervolgens stuurt u het verzendpakket weer naar ons terug. De verzending van het verzendpakket is volledig verzekerd en zou zelfs nog extra verzekerd kunnen worden boven een bepaald bedrag.

Bij ons op de locatie wordt het ingestuurde fijne goud officieel gewogen en getaxeerd. Het wegen hiervan wordt op beeld vastgelegd. U ontvangt een bod via de mail op het ingestuurde fijne goud. U heeft hierbij twee keuzes. U gaat wel of niet akkoord met het bod. Indien u akkoord gaat met het bod, ontvangt u het geld zo snel mogelijk op uw bankrekening. Gaat u niet akkoord, dan ontvangt u het ingestuurde goud weer terug via de post.

Het is dus heel eenvoudig om online uw fijne goud te verkopen. Mocht u een indicatie willen van wat het goud u zou kunnen opleveren, kunt u bovenstaande calculator gebruiken. Mocht u nog vragen hebben over het online verkopen van een edelmetaal, neem dan gerust contact met ons op!

Koersen

Hier kunt u de meest actuele koersen van de edelmetalen vinden. De koersen worden continue ververst en zijn dus de meest up-to-date koersen.