Hoe werkt het opsturen?

opsturen onlinegoudinkoop

Jij bent erover uit, je hebt goud of andere edelmetalen thuis liggen die je wil gaan opsturen. Maar hoe werkt online goud opsturen nou eigenlijk bij onlinegoudinkoop.tempurl.host? Nou, dat is heel simpel!

Taxatiepakket

Via de website vraag je een taxatiepakket aan. Het taxatiepakket ontvang je binnen een paar dagen bij jou in de brievenbus. In het taxatiepakket zul je een stappenplan, verzendenvelop en een formulier aantreffen. Het formulier vul je in met jouw persoonlijke gegevens. De verzendenvelop vul je met het goud of de andere edelmetalen die je wil gaan verkopen en het ingevulde formulier. De gevulde verzendenvelop stuur je naar ons terug via de post. Op het stappenplan kun je lezen waar je de verzendenvelop naartoe moet sturen. Hiervoor heb je alleen een brievenbus nodig! De verzending is volledig gratis en verzekerd. Het verzendpakket kun je ten aller tijden traceren zodat jij altijd weet waar het pakket zich bevindt.

De waardebepaling

Zodra wij de verzendenvelop hebben ontvangen zullen wij overgaan tot de waardebepaling. Tijdens de waardebepaling zullen wij het goud en andere edelmetalen gaan wegen en taxeren. Het wegen en taxeren gebeurt bij ons altijd terwijl het op beeld wordt opgenomen zodat jij ervan verzekerd bent dat dit gebeurt op de juiste manier.

Zelf de waarde berekenen

Wil jij graag van te voren weten hoeveel het goud of de andere edelmetalen waard zijn? Dit hebben wij iets makkelijker gemaakt voor jou. Op onze pagina actuele koersen kun je alle actuele koersen vinden. Deze koersen worden continu ververst zodat ze altijd helemaal up-to-date zijn.
Om een preciezere indicatie te krijgen over de waarde van jouw goud of andere edelmetalen kun je onze online calculator gebruiken. Hier kun je het soort edelmetaal invullen, het karaat of gehalte en het gewicht in gram van het edelmetaal dat jij wil verkopen. De online calculator bepaalt dan de waarde van het edelmetaal.

Het bod

Wanneer wij de waarde hebben bepaald van het goud of andere edelmetalen zullen wij jou een bod sturen. Dit bod versturen wij jou via de mail. Je hebt zelf de keuze of je het bod wel of niet accepteert. Accepteer je het bod niet, sturen wij jou het goud of andere edelmetalen weer terug naar jou via de post. Deze verzending is helemaal gratis en verzekerd. Accepteer je het bod wel, versturen wij jou het geld naar jouw rekening. Afhankelijk van jouw bank heb je het geld vaak nog dezelfde dag op jouw rekening. Het verkopen van jouw goud, zilver of andere edelmetalen gaat dus heel eenvoudig, snel en veilig met Onlinegoudinkoop.nl!

Wat kan ik allemaal opsturen naar Onlinegoudinkoop.nl?

Bij Onlinegoudinkoop.nl kun je alle edelmetalen verkopen. Wij kopen goud, zilver, palladium en platina in. Je kunt bij ons zelfs terecht voor het verkopen van tandgoud. Het is niet erg als er nog tandresten of keramiek resten in het tandgoud zitten. Je stuurt het heel eenvoudig naar ons op en wij regelen de rest.

Overigens kopen wij edelmetalen in van alle hoeveelheden. Het is dus geen probleem als je maar een klein sieraad wil verkopen.

Online Goudinkoop - Hoe het werkt

Eerlijke prijs voor je sieraden

Weet je wat jouw sieraden, erfenis en munten waard zijn? Wij zijn een groothandel in edelmetalen die nu ook toegankelijk is voor particulieren. Met meer dan tien jaar ervaring bieden wij u een eerlijke prijs.

Geld op je rekening in 4 stappen

 • 1. Kies de levering

  Er zijn drie leveringen om uit te kiezen

 • 2. Stuur je objecten

  Verstuur via verzekerde verzending

 • 3. Ontvang een bod

  Eerlijk en vrijblijvend

 • 4. Uitbetaling

  Altijd binnen 24 uur

Koersen

Hier kunt u de meest actuele koersen van de edelmetalen vinden. De koersen worden continue ververst en zijn dus de meest up-to-date koersen.