Wat zijn de voordelen van online goud verkopen?

online goud verkoop

Waar goud inkopen een aantal jaar geleden altijd nog bij een juwelier was, beginnen steeds meer mensen online goud te verkopen. En er zijn nu zelfs groothandels in edelmetalen die volledig online goud inkopen van particulieren. Maar wat is het voordeel van online goud verkopen?

Hoe werkt online goud verkopen?

Onlinegoudinkoop.nl is een specialist in de goud inkoop. Ze gebruiken hiervoor 4 stappen die ervoor zorgen dat je binnen no-time het geld op jouw rekening hebt.

 • Stap 1: Vraag een taxatiepakket aan
  Om het goud te kunnen verkopen moet eerst duidelijk zijn hoeveel het goud waard is. Hierbij wordt gekeken naar hoeveel karaat het goud is en het gewicht van het goud vermenigvuldigd met de goudprijs per gram. In het taxatiepakket zit alle informatie nodig voor het opsturen van jouw goud.
 • Stap 2: Stuur het goud op
  Vervolgens stuur je het goud op naar een taxateur. Dit gaat volledig verzekerd. Je hoeft dus niet bang zijn om het goud op te sturen en je kunt het pakket via Track & Trace altijd volgen.
 • Stap 3: Ontvang een bod voor het goud
  Nadat het goud is getaxeerd ontvangt de verkoper een bod. Hierbij wordt de actuele goudprijs voor de verkoop gebruikt. Je kunt dit bod vervolgens accepteren of afwijzen.
 • Stap 4: Ontvang geld voor het goud
  Wanneer het bod is geaccepteerd ontvang je zo snel mogelijk het geld op jouw rekening. Over het algemeen is dit dezelfde dag nog, maar dit is wel afhankelijk van de bank.

Voordelen online goud verkopen

Het verkopen van jouw goud online heeft verschillende voordelen. Zo is het online makkelijker de prijzen te vergelijken, waardoor je meer geld zal krijgen voor jouw goud. Je kunt namelijk op verschillende pagina’s de prijzen vergelijken en kiezen waar je jouw goud gaat verkopen voor de hoogste prijs. Bij een fysiek goudkantoor zal je sneller de prijs die zij opgeven accepteren door het menselijke contact. Deze zal hoogstwaarschijnlijk lager zijn.

Daarnaast is online goud verkopen niet locatie gebonden. Het kan zijn dat je niet met jouw goud over straat durft, of dat er geen (betrouwbaar) goudkantoor in de buurt is. Door jouw goud online te verkopen hoef je je hier geen zorgen over te maken, je vergelijkt gemakkelijk verschillende online kantoren om zo bij de beste te komen.

Goud verkopen bij Onlinegoedinkoop.nl

Wil je nu online jouw goud verkopen? Bij Onlinegoudinkoop.nl kan je gemakkelijk en veilig jouw goud verkopen. Check altijd eerst de goudkoersen en analyseer wat voor goud je gaat verkopen voordat je het opstuurt. Zo weet je zeker dat je de beste prijs krijgt voor jouw waar.

Online Goudinkoop - Hoe het werkt

Eerlijke prijs voor je sieraden

Weet je wat jouw sieraden, erfenis en munten waard zijn? Wij zijn een groothandel in edelmetalen die nu ook toegankelijk is voor particulieren. Met meer dan tien jaar ervaring bieden wij u een eerlijke prijs.

Geld op je rekening in 4 stappen

 • 1. Kies de levering

  Er zijn drie leveringen om uit te kiezen

 • 2. Stuur je objecten

  Verstuur via verzekerde verzending

 • 3. Ontvang een bod

  Eerlijk en vrijblijvend

 • 4. Uitbetaling

  Altijd binnen 24 uur

Koersen

Hier kunt u de meest actuele koersen van de edelmetalen vinden. De koersen worden continue ververst en zijn dus de meest up-to-date koersen.