Gouden juwelen verpanden

Gemakkelijk en snel je gouden juwelen verpanden? Bereken de waarde via onze online calculator en ontvang binnen 24 uur geld op je rekening voor je gouden juwelen!

Bestel een taxatiepakket Bereken je waarde!

Goud Verpanden

Direct je goud
waarde weten?

Jelle
+31 74 700 2300
 • Volledig verzekerde verzending
 • Volledig discrete verzending
 • Gefilmde taxaties
 • Goud-terug-garantie

Eerlijke prijs voor je sieraden

Weet je wat jouw sieraden, erfenis en munten waard zijn? Wij zijn een groothandel in edelmetalen die nu ook toegankelijk is voor particulieren. Met meer dan tien jaar ervaring bieden wij u een eerlijke prijs.

Geld op je rekening in 4 stappen

 • 1. Kies de levering

  Er zijn drie leveringen om uit te kiezen

 • 2. Stuur je objecten

  Verstuur via verzekerde verzending

 • 3. Ontvang een bod

  Eerlijk en vrijblijvend

 • 4. Uitbetaling

  Altijd binnen 24 uur

Gouden juwelen verpanden, gemakkelijk en snel!

Het is nu ook mogelijk om naast het verkopen van goud, jouw gouden juwelen te verpanden bij Onlinegoudinkoop.nl. Heb jij het even krap bij kas en heb jij wat extra geld nodig, maar verkoop jij jouw goud liever niet omdat jij er emotionele of financiële waarde aan hecht? Dan is het verpanden van jouw goud misschien een goede oplossing voor jou! Verpanden houdt in dat je het goud in onderpand geeft aan ons bij Onlinegoudinkoop.nl. Voor de waarde van de objecten ontvang je een geleend bedrag. Voor het verpanden van jouw goud hoef je niet meer het centrum in en op zoek te gaan naar een pandjeshuis. Bij Onlinegoudinkoop.nl heb je voor het verpanden alleen een brievenbus nodig. De objecten die je wil verpanden verstuur je naar ons via de post en wij regelen de rest.

Direct je goud
waarde weten?

Jelle
+31 74 700 2300
Gouden sieraden verpanden Gouden sieraden verpanden

Makkelijk gouden juwelen verpanden?

Wanneer jij de keuze maakt om jouw gouden sieraden te verpanden krijg jij een goudeerlijk bedrag. Zo kun jij het maximale uit de verpanding halen en heb je snel wat extra geld verdiend. Bij Onlinegoudinkoop.nl kun je naast goud alle andere soorten edelmetalen verpanden. Denk bijvoorbeeld aan zilver, palladium, rhodium en platina. Of het nu gaat om een beleggingsmunt of goud dat verwerkt is in een sieraad. Bij Onlinegoudinkoop.nl kun je terecht voor het verpanden van alle soorten edelmetalen in alle vormen. Bij ons is een BKR check niet nodig. De lening zal zeer snel verwerkt worden. Het enige wat je hoeft te doen is jezelf identificeren tijdens het opmaken van het contract van de verpanding.

Online Goudinkoop - Hoe het werkt

Hoe werkt het verpanden van gouden sieraden?

Als je een verpandingspakket aangevraagd hebt en het goud naar ons hebt opgestuurd, zullen wij beginnen met de waardebepaling. Tijdens de waardebepaling wordt het goud zorgvuldig gewogen en getaxeerd. Het wegen en taxeren wordt bij ons altijd op beeld opgenomen. Zo kun jij er zeker van zijn dat dit zal gebeuren op de correcte manier. Vervolgens zal het contract worden opgesteld aan de hand van de waardebepaling. Het contract heeft een termijn van minimaal 3 maanden met een maximale rente van 4,5% per maand. Zodra je het geleende bedrag en de rente volledig hebt terugbetaald, sturen wij het goud weer naar jou toe via de post. De verzendkosten voor de zending zullen jou in rekening worden gebracht.

Goud Verpanden

Kan ik het verpanden verlengen?

De verpanding verlengen is mogelijk. Het verlengen is mogelijk per 3 maanden tot maximaal 6 maanden. Wanneer er na de minimale termijn van 3 maanden geen betaling bij ons is ontvangen, zullen de toegezonden objecten eigendom worden van Onlinegoudinkoop.nl.

Wat zijn mijn gouden sieraden waard?

Om erachter te komen wat jouw goud precies waard is voordat je het gaat verpanden en opsturen, kun je gebruik maken van de online calculator. In de online calculator vul je in voor welk soort edelmetaal je de waarde wil weten, het karaat of gehalte en het gewicht. De online calculator geeft jou dan een indicatie van wat het goud waard is en hoeveel het leningsbedrag zal zijn. Daarnaast kun je de pagina actuele koersen gebruiken. De pagina actuele koersen laat jou de actuele koersen van edelmetalen zien. De actuele koersen pagina wordt continu ververst zodat de koersen altijd up-to-date zijn.
Wij van Onlinegoudinkoop.nl zijn echte kenners als het gaat om goud en andere edelmetalen. Wij zitten al meer dan tien jaar in het vak. Goud en andere edelmetalen zijn onze passie.

Heb jij nog vragen over het verpanden? Je kunt gerust met ons contact opnemen via ons telefoonnummer of via het contactformulier. Wij helpen je dan graag verder!

Veelgestelde vragen over gouden juwelen verpanden

 • Hoe werkt het verpanden van gouden sieraden?

  Het verpanden van je gouden sieraden is erg gemakkelijk. Via onze calculator bereken je eerst de waarde van je gouden sieraad en daarna kun je een taxatie pakket bestellen.

 • Welke voorwaarden gelden bij het verpanden van gouden sieraden?

  Het is mogelijk om de verpanding te verlengen per 3 maanden tot maximaal 6 maanden. Indien er na deze minimale termijn van 3 maanden geen betaling is ontvangen, zullen de toegezonden objecten eigendom worden van Onlinegoudinkoop.nl.

Koersen

Hier kunt u de meest actuele koersen van de edelmetalen vinden. De koersen worden continue ververst en zijn dus de meest up-to-date koersen.