Wat betekent Goud-Terug-Garantie?

Het verkopen van uw goud aan ons is volledig risicoloos met de goud-terug-garantie. Wij analyseren en evalueren uw zending binnen 48 uur na ontvangst op ons bedrijfsterrein. Gedurende deze tijd ontvangt u het analyseresultaat per e-mail. Pas na uw goedkeuring starten wij de betaling in de gewenste vorm. Bent u niet tevreden met de taxatie, dan sturen wij uw edelmetalen direct gratis en verzekerd naar u terug (onder voorbehoud dat u geen onrealistische verwachtingen heeft, refereer naar onze algemene voorwaarden). Wij garanderen u dat u uw gouden sieraden onbeschadigd terugkrijgt, aangezien wij werken met de nieuwste analyse technologie en niet in uw goud hoeven te boren om de exacte waarde te bepalen.

Online Goudinkoop - Hoe het werkt

Eerlijke prijs voor je sieraden

Weet je wat jouw sieraden, erfenis en munten waard zijn? Wij zijn een groothandel in edelmetalen die nu ook toegankelijk is voor particulieren. Met meer dan tien jaar ervaring bieden wij u een eerlijke prijs.

Geld op je rekening in 4 stappen

 • 1. Kies de levering

  Er zijn drie leveringen om uit te kiezen

 • 2. Stuur je objecten

  Verstuur via verzekerde verzending

 • 3. Ontvang een bod

  Eerlijk en vrijblijvend

 • 4. Uitbetaling

  Altijd binnen 24 uur

Koersen

Hier kunt u de meest actuele koersen van de edelmetalen vinden. De koersen worden continue ververst en zijn dus de meest up-to-date koersen.