Goud per post

goud per post

Tegenwoordig hoef je niet meer het centrum in op zoek naar een pandjeshuis of goudinkoper wanneer jij jouw goud wil verkopen. Maar hoe werkt dat dan als je goud wil verkopen en niet het centrum in hoeft?

Hoe kun je goud verkopen?

Goud verkopen is nu een stuk eenvoudiger. Goud opsturen voor geld kun je heel gemakkelijk gewoon thuis doen. Sieraden verkopen vanuit huis doe je via Onlinegoudinkoop.nl. Onlinegoudinkoop.nl heeft al jarenlange ervaring in de markt en geeft jou de beste prijs wanneer jij denkt aan goud inleveren.

Hoe het werkt

Goud verkopen per post doe je veilig en snel met Onlinegoudinkoop.nl. Voor het online goud verkopen vraag je eerst een taxatiepakket aan. Het taxatiepakket zul je dan binnen enkele dagen bij jou thuis ontvangen via de post. In het taxatiepakket zul je een verzendenvelop en een formulier aantreffen. Op het formulier voer jij jouw persoonlijke gegevens in, zoals wat je verstuurt, jouw naam, jouw adres en jouw e-mailadres. Het goud opsturen doe je met de verzendenvelop. 

De verzendenvelop vul je met het goud dat jij wil verkopen en het ingevulde formulier. Vervolgens verstuur je de verzendenvelop met het goud en het formulier naar Onlinegoudinkoop.nl op via de post. Goud opsturen voor geld was nog nooit zo eenvoudig!
Zodra Onlinegoudinkoop.nl het goud dat jij wil verkopen heeft ontvangen zullen zij overgaan tot de waardebepaling. Tijdens de waardebepaling zal het goud worden gewogen en getaxeerd. De waardebepaling gebeurt bij Onlinegoudinkoop.nl altijd terwijl het op beeld wordt opgenomen. 

Op die manier weet jij altijd dat de waardebepaling op de juiste manier gebeurt. Als de waarde van het goud dat jij wil inleveren is bepaald zullen zij jou het bod versturen via de e-mail. Natuurlijk heb jij altijd zelf de keuze of je dit bod wel of niet accepteert. Wanneer je ervoor kiest het bod niet te accepteren wordt het goud weer naar jou opgestuurd via de post.
Accepteer je het bod wel? Dan zal het online goud verkopen doorgaan en wordt het geld naar jouw bankrekening overgemaakt. Afhankelijk van jouw bank heb je het geld vaak dezelfde dag nog op jouw rekening. Goud per post verkopen was nog nooit zo eenvoudig en snel!

Goudinkoop: Krijg de beste prijs voor het goud inleveren

Bij Onlinegoudinkoop.nl krijg jij altijd de beste prijs bij het online goud verkopen. Ben jij nou benieuwd naar hoeveel goud opsturen voor geld jou precies kan opleveren? Gebruik dan de handige online calculator. De online calculator berekent namelijk precies hoeveel geld jij kan ontvangen voor het goud per post verkopen. Je vult in hoeveel gram het goud weegt en hoeveel karaat goud het is. De online calculator zou jou nu een goede indicatie geven van de prijs die jij kan ontvangen.
Gebruik de pagina actuele koersen om de actuele koersen te bekijken. De koersen worden altijd up-to-date gehouden doordat de pagina continu wordt ververst en jij altijd weet wat jij kan verdienen met sieraden verkopen vanuit huis. Hier kun je bijvoorbeeld precies bekijken hoeveel de 12 karaat goud prijs is.

Wat voor goud kun je bij Onlinegoudinkoop.nl verkopen?

Bij Onlinegoudinkoop.nl kun je al het soort goud opsturen voor geld. Je kunt oud en antiek goud inleveren, oude munten, fijn goud, goudbaren, gouden munten, oud goud en tand goud per post inleveren bij Onlinegoudinkoop.nl, niets is te gek. Naast gouden sieraden kun je bij ons terecht voor het sieraden verkopen vanuit huis zoals zilver, palladium en platina. Naast dat zij alle edelmetalen innemen kun je er terecht voor het verkopen van al jouw edelstenen zoals diamanten, robijnen, saffieren en smaragden.
Ten slotte kun je bij Onlinegoudinkoop.nl terecht voor het verkopen van horloges. Kortom, bij Onlinegoudinkoop.nl kun je alle soorten sieraden verkopen vanuit huis.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik het beste goud verkopen?

Goud opsturen voor geld doe je heel eenvoudig met Onlinegoudinkoop.nl. Online goud verkopen doe je door een taxatiepakket aan te vragen. Hiermee kun je het goud per post opsturen om getaxeerd te worden.

Waar krijg je de beste prijs voor jouw goud?

Bij Onlinegoudinkoop.nl krijg je altijd de beste prijs voor het online goud verkopen. Als jij wil weten hoeveel het goud inleveren jou kan opleveren kun je hiervoor de online calculator gebruiken.

Online Goudinkoop - Hoe het werkt

Eerlijke prijs voor je sieraden

Weet je wat jouw sieraden, erfenis en munten waard zijn? Wij zijn een groothandel in edelmetalen die nu ook toegankelijk is voor particulieren. Met meer dan tien jaar ervaring bieden wij u een eerlijke prijs.

Geld op je rekening in 4 stappen

 • 1. Kies de levering

  Er zijn drie leveringen om uit te kiezen

 • 2. Stuur je objecten

  Verstuur via verzekerde verzending

 • 3. Ontvang een bod

  Eerlijk en vrijblijvend

 • 4. Uitbetaling

  Altijd binnen 24 uur

Koersen

Hier kunt u de meest actuele koersen van de edelmetalen vinden. De koersen worden continue ververst en zijn dus de meest up-to-date koersen.